Evcil Hayvanlar Evcil hayvanınıza neye göre isim veriyorsunuz? MnikCanavaR Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sahiplendiğiniz veya size hediye edilen evcil dostunuza neye göre isim veriyorsunuz? Evcil hayvanınıza neye göre isim veriyorsunuz? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Tipine ve karakterine göre, mesela bir kedimde kurt tipi var hachi ismini verdim, diğeri ise ne kadar aç olursa olsun diğer kediler ile aynı kaptan yemiyor önüne özel gelecek buna prens ismini koydum 1 1 Yorumla nєslıtukєnmısєrkєkk +1 yıl Siyah ve huysuz olana ise karabela Yorumla
hdjhddjd Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Herkes bir isim söylüyor en çok kabul göreni veriyoruz. 1 0 Yorumla
idraketmekzoriş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl evcil hayvanıma ismini ben vermedim, bilgşm yok 1 0 Yorumla
sdqwasp Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kişiliğine, görünüşüne. Beyaz bir kuşsa bulut, ya da siyah bir kediyse duman, kömür. İnsan isimleri konulmaz bence :) 1 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl O anki haline, tavrına veya ismiyle doğar. 1 0 Yorumla