Evcil Hayvanlar Yarışma miyavı: Akıllı kediler hediyeyi kapar! Senin kedin en son hangi muzipliği yaptı? (Sayfa 9) Felix Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3948 Yarışma miyavı: Akıllı kediler hediyeyi kapar! Senin kedin en son hangi muzipliği yaptı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 87 kişi beğendi
olsunsıkmacanını Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl bana sebepsizce uçan tekme attı 0 0 Yorumla
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Çok istedim kedim olsun olmadı malesef 0 0 Yorumla
bibakıpgidiyorum Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Son yaramazlığını yaptı ve ölmüştü 0 0 Yorumla
Matmazelll007 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Maalesef kedimden uzağım fazlasıyla 0 0 Yorumla
yarenalya Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 71% +1 yıl tatli kedilerr 😍😍 keşke mamalar ücretsiz olsa 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Akıllı kedileri felixle ödüllendirelim 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Neden kedim yok ki dalımsın dünya 0 1 Yorumla gelnolur +1 yıl Miyaaavv Yorumla
Feridunbilirkişisi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bir kedim bile yok anlıyor musun 0 0 Yorumla
blekwidow Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Hiç kullanmadım ama herkes bu markayı öneriyor 0 0 Yorumla
entelkadiiin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kedim yok keşke olsa da yaramazlık yapsa🙁 0 1 Yorumla lambacini57 +1 yıl mesaj at Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Mahallede kedilerim var onlara alırım 0 0 Yorumla
Depaysement__ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Kedim yok keşke olsa da yaramazlık yapsa🙁 0 0 Yorumla
cnsıkıntısıııı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Oo saymakla bitmez kedi bu neler yapmazki 0 0 Yorumla
sorbakalımmmn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Daha önce kedim olmadığın için yorum yapamıyorum 0 0 Yorumla
ASİVMAVİ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Ah bir kedim bile yok yaramazlık yapacak. 0 0 Yorumla
TeksasGülü Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Kedim yok :( ama sokak kedileri ile Aram iyidir. 0 0 Yorumla
İnciitanesi_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Kediler çok minnoş, sevimli hayvanlar 😍🌸 0 0 Yorumla
Siyahvebulanık Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Uyuduktan sonra suratımı yalıyor 😂 0 0 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl bir mama gönderinde kedilere dağıtalim 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Kedilerin her anı muziplik zaten. Uyurken bile. 0 0 Yorumla
DaNTe89 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Köpeğe kafa tutuyo r si yok çok şaşkınım:) 0 0 Yorumla
Emreesk26 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Kediler sevimli ama ben köpekleri seviyorum 0 0 Yorumla
Musaozbay2 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Kedim yok malesef. Her zaman beslemek istemişimdir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
453Cevap
Çılgın kediler için jdjdkdkd
bana sebepsizce uçan tekme attı
Bu kedicikler pek şekerler :)
Kedim her seferinde severek yiyor😊😊
Çok istedim kedim olsun olmadı malesef
benimde bir uzaylım var evet
Son yaramazlığını yaptı ve ölmüştü
Tavanda geziyor düldül ya
Maalesef kedimden uzağım fazlasıyla
Kedi sevmem köpek severim.
Doğo cinsi.
Maalesef şu an bir kedim bile yok.
tatli kedilerr 😍😍 keşke mamalar ücretsiz olsa
Bir kedim bile yok, anlıyor musun.!
Benim kedi beni sinir ediyor bazen.
o değil de kedi çok tatlııı
Yorganımı yemeye çalışıyordu
Akıllı kedileri felixle ödüllendirelim
Neden kedim yok ki dalımsın dünya
Miyaaavv
Bir kedim bile yok anlıyor musun
Hiç kullanmadım ama herkes bu markayı öneriyor
Kedim yok keşke olsa da yaramazlık yapsa🙁
mesaj at
Mahallede kedilerim var onlara alırım
Kedim olursa Felix alacağım
Kedim yok keşke olsa da yaramazlık yapsa🙁
Oo saymakla bitmez kedi bu neler yapmazki
Benim kedim 15 yıl yaşadı
Daha önce kedim olmadığın için yorum yapamıyorum
Ah bir kedim bile yok yaramazlık yapacak.
Her gün bir Şey yaparlar. 🤣
Kedi beslemiyorum ki ben.
Kedim yok :( ama sokak kedileri ile Aram iyidir.
Köpüşü olanlar ne yapsın? 😥
Kediler çok minnoş, sevimli hayvanlar 😍🌸
Kedileri pek sevmem ve kedim yok
Kedimiz yok ki muziplik yapsın 😂
Kedim yok ama kediler candır
İnsanın alıp besleyesi geliyor
Uyuduktan sonra suratımı yalıyor 😂
Kediler beni tirnakliyo ya
bir mama gönderinde kedilere dağıtalim
Kedilerin her anı muziplik zaten. Uyurken bile.
Köpeğe kafa tutuyo r si yok çok şaşkınım:)
Kedim yok ama keşke olsa :'(
Sıfır şaka, kaçtı resmen. 2 saat aradık.
van kedisi güzeel benceee
Kediler sevimli ama ben köpekleri seviyorum
Benim Kedi öldü malesef 😔😔
Bir Kedim bile yok maalesef
terliklerimi saklıyor yaramaz 😂
Kedim yok malesef. Her zaman beslemek istemişimdir
Benim kedim yok adamımm malesef
Kedim yok olmasını isterdim
Kayboldu güzel yavrumun birtanesi 😣
Benim kedi psytrance sever
bir kedim yok olmasınıda çok isterim.