Bu sabah beni cok kötü etkileyen bir haber okudum, Haberin detaylari su sekilde: Brezilya da 26 günlük bebekler evdeki Köpek tarafindan parcalanarak öldürümüs. Bazi haber sitelerinde köpegin bunu kiskanclik sonucu yaptigindan söz edilmis.Ben hayvanlari cok seven birisiyim fakat hayvanlarin kendi dogalarinda yasamalarindan yanayim fakat köpekler icin böyle bisey maalsef söz konusu degil! Biz insan oglu Köpekleri evrimlestirip dogada yasayamiyacak hale getirdigimizden dolayi, onlar dogada kendilerine bir yer bulamiyacaklar! Hepimizin unuttugu en önemli sey herhangi bir cin köpek ne olursa olsun o bir hayvan onun ic güdüleri, duyulari bizimkilerden cok farkli ve onun ne zaman ne yapacagini kestirebilmemiz hic bir zaman mümkün degil. En güvenilir, en sadik köpek bile bir gün sahibine saldirabiliyor.Bu iki kücük yavru maalsef köpegin dis darbelerine cok fazla dayanamamislar cok üzücü bir durum Allah hic bir Aileye böyle bir aci yasatmasin. Hayvanlari sevin ve onlarin Hayvan olduklarini unutmayin!
Haberin kaynagi: Newborn twin sisters mauled to death by family’s ‘jealous’ pet Labrador-crossPeki sence evde Hayvan beslemek, Hayvan haklarina ters mi? Yukarda da belirttigimi gibi köpekler icin yapilacak cok bisey yok artik, tipki kediler gibi bir cok Hayvan Insan oglu tarafindan 100 yillar önce evcillestirilmeye baslandi ve bu yönde evrimlestiler. Peki ya bundan sonra ne yapabiliriz?
Çok üzücü bir durum. Hayvanlar için doğal yaşam daha iyi fakat o garipler için yaşanacak yer bıraktı mı insanoğlu hayır... Her yer beton yığını yemek yok su yok. Sokakta her gün bir sürü canlı açlıktan can veriyor.
En İyi Cevaplar