Evcil Hayvanlar Kedinizin sizi sevip sevmediğini nasıl anlarsınız? u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eğer size dik dik bakıyorsa sizinle samimi bir ilişki kurmak istiyor ve sizi seviyormuş :)https://tr.vistadeishelties.com/kedinizin-sizi-sevip-sevmedigini-nasil-anlarsiniz/ Kedinizin sizi sevip sevmediğini nasıl anlarsınız? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kuzumx Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Selam herkese benim bi tane üç aylık erkek muhabbet kuşum var arada tavuk gibi gıdaklıyor tavuk gibi ses çıkrtyr neden acaba bilgisi olan var mı netten baktım ama pek bi cevap bulmdım 1 1 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ +1 yıl Yanına dişi koyunca susar. Yorumla
_mehlika Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 68% +1 yıl Ya bu kedide seri katil imajı var mümkünse beni sevmesin bu kedi 😂😂 2 0 Yorumla
Florianii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Hocam bu ne kedisi böyle vallahi ısıracak gibi duruyor :D 1 1 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ +1 yıl Cinsi sfenks kedisiymiş :) Yorumla
bağyanAslann Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kedilerle pek yıldızım barışık değil ama bakalım maşuk efendi nasıl davranacak 😃 1 4 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ +1 yıl Maşuk efendi kim 😊 Yorumla bağyanAslann +1 yıl Sevdiğimin kedisi🙂 yakında dünya evine giricez. Haliyle onun kedisi artık benim 🙈 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ +1 yıl 😊👍 Yorumla mastergreeneyes +1 yıl Sesini duyuncasi koşuyor napsin fukaram😇 Yorumla
Meczupbiryazar Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Kediler sevdiğini belli ediyor sevdiğini kıskanır kimseyi yaklaştırmaz yanına 😊 1 0 Yorumla
Berivann6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bu kediden çok her şeye benziyor 😄 kedi sevimliligi yok tüysüz kedilerde :) 1 0 Yorumla