Birde ankrada önerebileceğiniz bir pet shop var mıdır
İyi bayramlar
İyi bayramlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kedi Sevenler Buraya: Ev Kedileri ve Türleri
Burada paylaştım. Tekir veya van kedisi önerebilirim.
Tüy dökmeyen kedi asla bulunmaz. Yapıları gereği tüy dökmek zorundalar.
Pet shopdan kedi alacağınıza yeni doğmuş sokak kedisi almanız mükemmel olur. Gözünü sizin yanınızda açar anne evlat gibi büyürsünüz.
Kedi satın alıcaksan vazgeç bence tekir kediler var bakabileceğin onlarca kedi var sokakta yardıma muhtaç ve açlar onlara yönelmeni tavsiye ederim ve cins kedilerin kendine has hastalıkları vardır tüy dökmeyen kedi yoktur yaramaz kedide karakterine göre benim kedim yaramaz mesela
Tüy dökmeyen derken tüyü az döken anlamında dedim. Her yere tel taktırdın mı bizim evde dört tane balkon var hangi birine taktıracağım hangi cama taktıracağım baş edemem diye yaramaz olmayan daha sakin bir kedi istiyorum heralde yaşlı olanları böyle
Lütfen sizin gibiler hayvan sahiplenmesin. Ne arıyorsun sen kendine oyuncak mı? Tüy dökmeyecek yaramazlık yapmayacak. Senin saçın akmıyor mu? Sem küçükken yaramazlık yapmadin mı? Hayvanlar süs eşyası değil tamam mı? Lütfen uzak dur ve sahiplenme
Cevap
6Cevap
Sphynx, Devon Rex, Burmilla , Abyssinian ve british. Ancak British sahibi olarak tüy dökmeleri dönemsel olarak var. Yavru alacaksanız kediler illa ki bir döneme kadar yaramaz olacaklardır. Oyuncu olurlar. Büyüdükçe sakinleşir bazı ırklar. Benimki 8 aylık yaramazlık durumu bebekliğine göre oldukça azaldı.
Teşekkür ederim💞
kısa tüylü irkta olsa tuy doker tamamen tuysuz irklardada deri hastaliklari hic bitmez malesef tuy sorunu icin surekli taramaniz getek haftada bir. tararsaniz minumum tuy doker
sokaktan sahiplenirseniz mutlaka asilarini tamamlatin yoksa hastalik tasir size ve ailenize risk olusturur.
bir iki tüysüz cins varsa belki onun dışında tüy dökmeyen kedi diye birşey yoktur
British shorthair fazla tüy dökmez, hiç tüy dökmeyen kedi yok 😊
Kediler tüy döker dökmesin istiyosan sahiplenme saygılar
Sahiplenip sahiplenmemem seni ilgilendirmez az tüy döken veyahut dökmeyen kedi cinsi biliyorsan konuşacaksın bilmiyorsanız çenenizi kapayın ne kadar meraklısınız duyar kasmaya
ama hepsi yaramaz ki bunların
Öyle bir kedi yok tüy kaçarsa export
Hem ayranım dökülmesin hem götüm sevilmesin
Scottish
sphynx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?