Kedim 1.5 yaşında erkek çok aşırı bağırıyor. 3 kız kediyle tanıştı ama bir türlü olmadı :(( ne yapmam gerek? Date günlerinde en güzel şeyleri giydirdim ama yine olmadı
Onun yakışıklılığını yerim ben maşallah.Çooook tatlıı. Bunu beğenmeyen yoktur. Ya tam emin değilim ama erkek kediler mesela dişi kedinin mekanına giderlerse çiftleşemiyorlarmis yani illa dişi o sizin mekana gelecek. O seçtiğin kediler size mi geliyor
Teşekkür ederim pozitif yorumlar içinn. Bir kedi bize geldi diğerlerine ise biz gittik, görmen lazımdı kız kedi dolabın üstüne çıktı gidene kadar da inmedi hahahajk
Benim psikoloji okuyan 1 arkadaşım var o. da hukuktan çap yapıyor psikolojisi felç durumda , ben ona psikolojik destek veriyorum kendi yontemlermle arada dhdhdh Ben napim şimdi Psikolog arkadaşı olmayanlar napsin 😂🙈
Ya aslında bizimkisi korkmak değil de alışkın olmamak gibi bir şey bence. Ben İstanbul'da okuyorum belki bilirsin orada acayip fazla kedi var minik minikler böyle onları sevmeyle başladım sonrasında okulumda vardı bir kedi adı banu kilolu bir şeydi jsndks onunda foroğrafı var hatta atarım sana neyse onu sevmeye başladım falan derken kedi sahiplenmeye karar verdim orada zaten koptum kendi kedin olunca o kadar çok bağlanıyorsun kiii korku alışkın olmama falan hiçbir şey kalmıyor, çok farklı ve güzel bir duygu ya