Ben de böyle bir ev ve hayat istiyorum eve gelince yemek hazır olsun ben mesaimi bitirip dinleneyim yemek bulaşık kim yaparsa yapsın. Yoksa asla kimseyi hayatıma ölene kadar almayacağım
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de böyle bir ev ve hayat istiyorum eve gelince yemek hazır olsun ben mesaimi bitirip dinleneyim yemek bulaşık kim yaparsa yapsın. Yoksa asla kimseyi hayatıma ölene kadar almayacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ay olur mu kadınlar akşama kadar evde duruyorlar sanki ne yapıyorlar ki
Onları çöpe at. Bunu diyen zaten zirva
Allah kıymet bilene denk getirsin inşallah içinde beni de bacım
Yok ben hiç almıyorum alana mani değilim. Bu ülkeden kolay kolay adam çıkmaz bu konularda
Kadinlarin mesaisinin bitmemesinin nedeni erkekler zaten.
E o zaman ne yapilacak
İş bölüşümü eve erken gelen yemeği hazırlar. Beraber sofra kaldırılır mutfak toplanır geri kalan zamanda çamaşırlar varsa geç gelen kişi onu yapsın. Tatil günlerinde ortaklaşa görev paylaşımıyla ev baştan aşağı temizlensin. Basit bence. Ama ev hanimiysan senin yapman lazım. Tabi yeri geldiğinde ev hanımı olsalar bile erkekler eşlerine yardım etmeli.
Bunu diyen sen ben. Türk erkeğine anlatamazsin
Türk erkeği böyle değildi araplaşınca böyle oldular.
Ezelden beri böyleydi. Sırtından sopa karnından sıpayi diyenler hep aynıydı
Evli ve çalışan mısın
Değilim ama diyelim ki öyleyim?
Diyelim ki öylesin. Elinden ayrıl yalnız çalışan ol. Canın istediğinde istediğiniz seviş. Sorumluluk alma.
Mesele bu mu. En iyisi baştan evlenmemek varken
O en iyisi..
Hayat kadınlar için daha zor
Bekarlık sultanlık boş ver:)))
Bir Ömür👍
Yaş kaç hhhaahha
Sana yakın
Anladim:)))
Hayata 0-5 geriden başlıyoruz yeminle. Erkek kardesime sundukları imkanları ailem bana sunsaydı şu an emekli oldukları halde çalışmalarına gerek kalmazdı. Ama sakalımız yokki ciddiye alınalım. Ve işin komiğide haklı çıktığımızı kendi gözleriyle görüyorlar ama yine değişen bir şey yok.
@Yasemin9696 maalesef doğru
Bizim mesaimiz hiç bitmiyor
En iyisi çalışmaman olur
Çalışmasa da kadın tüm yükün altına girmek zorunda değil
Mesele yorgunluk değil sorumluluk sanırım peki nasıl olsun istersin adam çalışsın eşini çalıştırmasın eve geldim evle ilgilenip çoçuk mi baksın
Hergun kadın bunları neden yapmak zorunda? Hemde hiç bitmeyen bir ömür süren mesai bu
Hergun eve gelince yemek hazır mı diyen taraf neden erkek olmak zorunda. Kadın neden hergun ne yenilecek diye düşünmek zorunda?
Bundan daha güzel bir şey olur mu kadın yuvayı yapar sevgiyle yapar bunları adamda onun hayatını güzeleştiri çalışır imkanlar yaratır
Tabii ki böyle güzelleyeceksiniz. Adını bir ömür kölelik koyarsan kim gelir değil mi
Benim güzelleştirmeye ihtiyacım yok gelip de mız mız yapicak bir ömür köle hissedecek bunun için düzenim çok iyi bozamam
Bir de ev hanımılarin maaşı da yok
Eee ne olacak böyle
Vallahi zor Allah yardımcıniz olsun bu arada ben kadın doğum uzmanıyım bana sormak istediğin soru ve ya bir şikâyettin var mı
İkile
Zengin kocan yoksa hayal
İşte bir yüzden kocaya hayır
Aynı şey, yine yaparsın
Asıl mesai evde başlıyor canım
Ne gibi mesela🤣
Ne gibi olabilir 😉
Amann of
Ne oldu
Keşke ya keşke