2 sa
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Çünkü tek ısınan yer sobanın olduğu oda herkes o odada olmak zorunda guzum 🤣nerde çokluk orada 🤣🤣güzellik var demişler
Öyle mi dersin
Çok oturduk sobalı evde sıcacık ortamda kızartma ekmek, kestane pişirmek , yemekleri üstünde yapmak çok güzeldi banyo sonrasında etrafında büzüşüp ısınmsk aynı ortamda toplardı bizi tatlı sohbetle şimdi her yer sıcak oda ayrı ayrı yerlerde oturup telefon elde ne sohbet var ne bi paylaşım aynı evde bir çok yabancı
Kesinlikle öyle 👍🌸 ne güzel günlerdi o günler geçti gitti
Şimdi her şey var mutsuzuz o günlerin tsdı bir başkaydı evet 🥰🙏💫
Haklısın 🥺
Sobalı evlerde emek var o sıcaklığı sağlamak için odun kırılır zor zahmetle soba tutuşturulur evdeki herkes dışarıdan gelince ilk önce sobaya koşar ve herkes orada çayın ya da yemeğin başında koyu bir sohbet içindedir.
Herkesin hayallerini kurduğu insanların içini ısıtan gerçek hayatların Alevi orada o odadır.
👑🙏🏼👑
Haklısınız
Bu soruyu benim cancağızım mı sormuş oy oy oyyyy😆😚😘🤩🥰😍
Büyürken onlarla iç içeydik. Hesapsızca hayatımızdalardı... Onu tatmayan insan bile oradaki atmosferden memnun kalacağına da eminim. Gör bizdeki sevgiyi özlemi🤗
Kesinlikle öyle çok haklısın o atmosferde doğallık samimiyet huzur olur hoş sohbet olur , gösterişten uzak olur , bu kadar samimi gelmesinin yegane sebebi zaten bu
Evet balım 🫶👏🤗😙
Ahhh ahhh Güzel günlerdi Bir tanem o günler her şey anlamını yitirdi zamanla 🌸💞🥰
Sana bişey söyleyim mi?
İnan bana çağ atlıyoruz.
Burdaki kurulan dostluk, muhabbetler, heyecanla beklenen bildirimler cevaplar bunlarda tıpkı o dönemin sobaları🔥 gibi yanan ateşi sönecek.
Böyle bir site vardı herkes görüş atardı. Vakit geçerdi insan insanı tanırdı. Denilecek gün gelecek. şu an bile söyleniyor eski hali çok iyi diyorlar...
Şimdi ileriyi düşünürsek harlığı gidiyor ateşin 🥹
Maalesef öyle her şey zamanla değişiyor ve dönüşüyor her yeni gün eskisini mumla aratıyor canım
Öyle canım benim.
İyi ki varsın. İyi ki tanıdım o güzel gönlünü
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏❤️ sevgimiz saygımız herzaman karşılıklı sende iyi ki varsın iyi ki burdasın 🙏❤️ birlikte daha nice uzun yıllar geçirebilmek dileğiyle 🙏🌸🌹🥰
Canım benim 😃🥰
İnşallah dediğin gibi olsun.
Birlikte olmak Dileğiyle...🫶🙏❤️🙋♀️🌸💐
🙏🌹💕❤️
Eskiden samimiyet vardı dostluk vardı 40 sokak aşağıda ki kişi komşuydu en ufak şeyde herkes yardıma koşardı şimdi yan komşuda evlat allah gostermesin ailesini kesiyor herkes kapiyi pencereyi kapatıyor aman biz görmeyelim diyor...
Eskiler bu yuzden samimiydi iste...
Okadar güzel ifade etmişsin gerçekten üstüne ne söylesem tesiri yok eline emeğine sağlık 👏👏👏
Eskiyi hatırlattığı için sanırım ama istemezdşm güzel olsa da maalesef zahmeti çok oluyor hele soğuğun sert geçtiği bir memleketteysen daha beter
Orası öyle tabiki zahmeti çok olur
Sobalı evde oturmak insanları bir ayara toplar. Sıcacık sohbetler, samimi konuşmalar ve en önemlisi çayın sıcaklığı bir bağımlılık yapıyor.
Araya oldu mu sana ayara 😂😂 şu klavyenin yazışına sinir oluyorum
Haha senin canını yerim ben 🥰 bir şey olmaz hepimizin bu klavye hatası başımıza geliyor 😂
😂😂
Bizim köydeki ev sobalı ve sobada yapılan çay mükemmel oluyor yazları da serin olduğu için onda ısınmak da güzel
Ya kesinlikle öyle haklısın 👍 🥰 Bizim köyde evimiz var , şehirde yaşayamasakta bu duyguyu köye gittiigimizde çok şükür yaşıyoruz ve çok guxel oluyor
maalesef çok gidemiyorum ben uzağım hasat zamanı falan gidiyorum izin alarak
Doğrudur sağlık olsun diyelim 🙏
Çünkü o evlerde kirli dolablar dönmüyordu sevgi saygı anlayış şükür ve tevekkül vardı
Çok doğru ve huzur bereket vsrdi bu yüzden
Kesinlikle
Eskiler hep samimi idi şimdiki düzen hepimizi uzaklaştırdı
Maalesef öyle
İki kelime samimiyet bile bazen batıyor insanlara
Bu devirde öyle gerçekten
Ben bu devri sevemedim
Valla bende her şey sahte her şey bereketsiz her şey anlamsız
Sonumuz şüpheli zaten benim niagara şelalesi daha dobra geliyo bu dönem de yaşananlardan 😂
Bence soba sadece evi değil, ortamı da ısıtıyor. Ateşin sesi, üstünde demlenen çay, herkesin sobanın başına toplanması… İnsana direkt aileyi, çocukluğu, eski güzel günleri hatırlatıyor. O yüzden sobalı evin sıcaklığı başka geliyor bana.
Sanırım öyle eski samimiyeti özlettiği için bu kadar güzel geliyor
kesinlikle 🌸
Güzel günlerdi o günler
çok güzeldi
🥺😌💞
Sobalı ev, sobalı evde oturmayana romantik, nostaljik gelir. Kışın sobalı evde birkaç gün geçirince insanın çakraları açılır ve oradan koşarak uzaklaşır.
Hayda 😂
Eskiden samimiyet vardı soba da o zamanların ürünüydü sobalı evlerdeki muhabbetler ortamlar bir başkaydı
Gerçekten de öyle samimiyet vardı huzur vardı
çocukluk anılarını ve o çıtırdayan sesin verdiği huzuru hatırlatıyor da ondan, şimdi öyle evler kalmadı maalesef o yüzden samimi geliyor, oturmak isterdim tabi üstünde de çay demlenirdi fena muazzam olurdu
Bizim uyuyan geno-dizilim yine hareketlendi. Ateş başı sıcak sohbetler, samimi muhabbetler, dostluklar, arkadaşlıklar, orada pişen börek ve çörek, üstünde kaynayan güğüm, tavana vuran ateş dansı ve çıtır çıtır sesle uykuya dalmak.
Tamda şu an veranda ya soba kurdum senin bu sorunu gordum soba kisin candir harika oluyor
Ya ne güzel çok iyi yapmışsınız keyfiniz huzurunuz daim olsun inşallah 🙏🌸😊
sırtında kömür taşımanın zehirlenme riskinin kirin pisliğin neyi samimi tam olarak?
🤗😊
Nostaljik ve geçmişe özlem
Evet daha otantik geliyor bize ve eskiyi hatırlatıyor
Eskilere özlem duyuyorsun demekki
🤗🥰
Zira daha eski koşullarda daha fazla birlik beraberlik vardı.
Ve hoş sohbetler bereketli kalabalık aile sofraları vardı
Aynen öyle. Eskiden her şey gelişmiş değildi ama samimiyet çok gerçekti.
Çok doğru 👏🌸
Çocukluğuma götürdüğü için sanırım🌸
Evet öyle
Zamanında çok oturdum. Köydeki evim
Ne güzel
Çünkü huzur veriyor
Şimdi sobalı kafeler var çok otantik oluyor odun sobası karşısında oturuyorsun kitaplar var okuyabiliyorsun , benim evime yakın bir yerde böyle kafe var içerisinde hep eski antika eşyalar objeler koltuklar var oraya gidince köy evinde oturuyormusum gibi hissettiriyor, içerisi los oluyor hafif bir müzik çalıyor, soba gümbür gümbür yanıyor gece 3 e kadar da açık fırsat buldukça gidiyorum oraya şimdi sobayı tekrar yakmaya başlarlar
Ne güzel bir ortammış o anı yaşamak isterdim
Gerçekten de öyle orada saatlerce oturmak istiyor insan hatta geç saatlerfe daha gucel oluyor ev konforunda olduğu için, çay kahve nargile her şey var ve evimin iki sokak üstünde olması da brnim için çok avantaj birde ortamı sakin srssiz kimse kimseyi rahatsız etmiyor gürültü yapmıyor ya da uygunsuz hiç bir davranış hareket olmuyor düşün ki ben oraya annemi , abimleri yeğenlerimi bile götürdüm oturduk saatlerce çay içtik sobanın başında oyuzden çok severim orayı
Ne güzel valla imrendim gerçekten
Öyle ambiyansı ortamı bende çok seviyorum
Bunun için kışın köyde yaşamak istiyorum
Ya inşallah diyelim 🙏🌸 hayellerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle 🙏🌸🌹
Amin inşallah teşekkür ederim 🥰
Rica ederim 🙋🥰❤️
Çocukluğumuzu hatırlattığı için, bütün ailenin birarada olduğu zamanlar. 😊
Sobalı evler samimi gelir de o yüzden 😀😀
Çocuklugunu anımsattığı için
Belkide olabilir
Çocuklugunds yediğin kalitesiz çikolata bile şimdiye göre çok daha lezzetli gelecektie
Çok doğru söylüyorsun 👍👏
Hayır doğal gaz ya da klima daha iyi bana göre
Peki 🤗
Sobanın o sıcaklığı güzel geliyor
Eskiler hep soba yanınca kemiklerim ısındı derlerdi
eski diye
Nostaljik ortamlarda samimiyet vardır
Uyumak vardı orada
Kesinlikle öyle 👍 Bu keyif en lüks otelde hatta hiç bir yerde olamaz o bambaşka mutluluk ve huzur , sobanın yanında kedi gibi kıvrılıp uyuyacaksin
Yıllarca oturduk
Eski evim öyle idi, çok zor.
Çocukluğum sobalı evde geçti
Ah o eski zamanlar...
hayır
Herkes bi arada
Belki de işte o topluluk birlik ve beraberlik o samimiyeti yansıtıyor