Ben gitar almak istiyorum ama binada yaşadığım için yukarı aşağı katlara ses giderse diye korkuyorum kullanan var mı sıkıntı oluyor mu?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben gitar almak istiyorum ama binada yaşadığım için yukarı aşağı katlara ses giderse diye korkuyorum kullanan var mı sıkıntı oluyor mu?
elektrogitar bile kullanılıyor. en azından arkadaşlarım var ses gidiyordur ama sorun olmuyor uygun zamanlarda çalıyorlar.
Akustik alırsan sorun yaşamazsın. hatta al
ALICAMM
sevindim. umarım sen de çok seversin :)
Tesekkurlerr
Bende bir dönem elektro vardı amfiye kulaklık bağlıyordum. Yan odaya bile ses gitmiyordu. Hem senin gitar çalman gece vakitleri olmadıkça kimseyi rahatsız etmez. Gündüz vakitlerindeki ses kirliliginden zaten gitar sesinide duymazlar ama akşam 11-12 gibi çalarsan sıkıntı olabilir. Eğer full çalayım sıkıntı olmasın diyorsan benim gibi elektro al fiyatı cok daha pahalı evet. Renkler zevkler tartısılmaz.
Cevap
7Cevap
Komşumuzun kızı her pazar gitar çalıp şarkı söylüyor, açıkçası ben de severek dinliyorum, hatta kafa dinlendiriyor 🤌🏻
keske komsum sen olsaydin😔 deccal bunlar
Şey alsana şu telin uçlarına takılan aparatlardan sesini kısıyormuş veya elektronik varsa daha iyi takma düz çal işte
Elektro gitar mi diosun o daha sesli degil mi
Nasi ya pek bilgim yok elektro hakkinda
Yaa anlattt
Heee anladiim sag oll ama benim pek gitar deneyimim yok ztn anca akustik alirim gibi😔
Evet rahatsız eder tabi ama gündüzleri sorun olmaz
Of ya
evini bana hediye mi ediyosun🌹
Çalın rahatsız olurlarsa zaten uyarirlar
Apartamnını kalitesine bağlı
Gece çalmadığın sürece sorun olmaz
çal gitsin çok takılma böyle şeylere
Yaşamadık
Gece eder tabiiki
Ses yalıtımı varsa sorun olmaz
Döverim net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?