5 gü

Ev arkadaşlarım hiçbir işe elini sürmüyor, sürekli ben yapıyorum ne yapmalıyım?

Geldiğimizden beri 1 kere ev süpürmediler, her yeri geçtim, mutfağı bile kırıntı oldu süpüreyim demiyorlar yaaa çöplükten mi geldiniz ben yapıyorum utanıp bugün de biz yapalım demiyorlar, yemeği ben mutfağa girene kadar kimse düşünmüyor, bazen bırakıyorum bugün de onlar yapsın diyorum saat 9 oluyor kimse odasından çıkmıyor, acıkıp bir şey yapmaya giriyorum "haber verseydin keşke ben de yardım edeyim" diyor canım. Bulaşık desen bırakıp gidiyorlar, bugün yemeği yine ben hazırladım bıraktım yıkamadım, biri yedi tabağını tezgaha koydu dedi ki "siz de yiyin toplu yıkayayım" dedi, yedik inadına yıkamadım geldi kahve içti, bardağı tezgaha koydu gitti, çay içtik tezgaha koydu içti, inat ettim yıkamıyorum ama gitti odasına, hani toplu yıkayacaktın duruyor leş gibi. Babası aradı dedi "ne yapıyorsun" mutfaktayım dedi, babası da "sen mi yapıyorsun" dedi gergin şekilde, o da "yok çay yapmışlar içmeye geldim" dedi. Onlar ev tutmuş açık büfe, ben onların hizmetçisi gibiyim. Akşamdan nohut ıslatacaktım ıslatmıyorum, duvarı kemirsinler bakalım, yarın ekmek alıp peynir ekmek yiyeceğim bakalım yemek yapmak akıllarına gelecek mi, ne yapacağım ben bunlarla ya, evi bile temizlemek akıllarına gelmiyor, ağlayacağım.

Ev arkadaşlarım hiçbir işe elini sürmüyor, sürekli ben yapıyorum ne yapmalıyım?