Hepsini de kullanıyorum. Ya da kullanabilirim diye atamıyorum, nasıl düzenli hale getirebilirim?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepsini de kullanıyorum. Ya da kullanabilirim diye atamıyorum, nasıl düzenli hale getirebilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sıraya diz en az kullandığından en çok kullandığına kadar en az kullandıklarını değerine göre atabilirsin bence
Mantıklı mı?
İhtiyaç sahibini bulsam ona verebilirim ama, çöpün kenarına çanta koydum. Bazen alan oluyor oraya eşya koyunca. Bazen çöpçü alıp gidiyor...
Birine gitmeyince üzülüyorum, yeni ürünler ama kumaşı istediğim gibi gelmiyor vs,
Kermeslere verecek kadar iyi durumda olanları verebilirsin aslında
Köyde yaşıyorum ya. Giysi kumbarası olsa rahat olurdu
Nerelisin?
Yugoslavya göçmeni, İzmirde yaşıyorum
Toplayıp merkeze götürdüğünde birine veremez misin?
O kadar eşyayı ilçeye taşıyamam. Çöp kenarına poşetle bırakıp birinin almasını sağlayabilirim anca,
Balık ya da koç burcu musun?
Balık,
Tahmin ettim, dediğim şekilde yaparsan en mantıklısı bu olur ailenle mi yaşıyosun bişey demiyorlar mı bu kadar eşyaya?
Benden daha fazla eşyası olan insnalr var... Kendi paramla aldığım için karışamazlar.. Aslında yer var ama, Ben eşofmanları gömlekleri tişörtleri bile katlayarak koymak istemiyorum, kırılınca sinirleniyorum. Haliyle dolu geliyor her yer,
Kırışınca
Düzenli koymadığın için fazla yer kaplıyor gibi görünüyor düzensiz olmak istiyorsan senin kararın kimse karışamaz
Amacım kırışmadan düzene sokmak zaten,
Artık giymeyeceğini ya da kullanmayacağını düşündüğün şeyleri son kez kullan ve ayır bence
Evet, bunu yapmam lazım..
Ailenle mi yaşıyosun evli misin?
Ailemle,
Kendi odan vardır muhtemelen gardrobunu günlük giyim özel günler gibi ayırabilirsin az kullandıklarınıda verirsin ya da çöpe atarsın
Kendi odam annemle babamın yatak odası gibi olmuyor. Hem vakit geçirdiğim oturma odası gibi kullandığım, hem daral gelmemesi için çok fazla dolap koymadığım, hemde kozmetik olsun takı toka aksesuar olsun sığdırmaya çalışıyorum. Ayaklı askılığı başka odaya koydum. Oraya dışarıdaki giyeceklerimin bir kısmını koydum. Başka bir odanın kapı akısına da diğerlerini. Bu durum sinirlerimi bozuyor ya.. Ama annem de öyle yapıyor aslında başka odada koltuğun altına koyuyor vs
Kullanmadiginiz odaya koyun. Geniş dolaplara koyun yata bazanin altina
Odan nasıl bilmiyorum ama duvara raf falan yaptır derim
İçlerinden seçenek yap fazlalıkları erit
Maddi değeri olanları bana verebilirsin
Olsa satarım kanka.
Yuh be, her şeyiniz para olmuş sizin
bana ber
İstifa olacaksın sanırım
Ya bazı kızların 10 15 tane çantası var. Benim 5-6 tane... En çok günlük giyim, gezmeye gitmek için giyim, davet için giyim... Bitmek bilmeyen bir serüven
Dikkat et sınırdasın
Ne önerirsin peki? Çok beğendiklerim dışında her şeyi atmalı mıyım?
Atma değilde ihtiyacı olana ver ki yenisine yer açılsın
İşte kimi bulayım kanka.. Bugün annemle kullanmadığımız çantaları ayıklayıp çöp kutusunun yanında koydum. Böyle denk gelince alabiliyorlar,
at sat gitsinn