69 yaşında annem. Odasında çöplüğe dair her şey var. Geçmiş yılların fişlerini tutar. Yerde ayakkabı, kıyafet, yemek artığı, çöp, poşet, el işi malzemeleri, satın aldığı şeyler poşetler içinde, oyuncak bebekler... daha sayamadığım pek çok lüzumsuz şey. Bunlar sadece bulunduğu ortamda olanlar. Diğer odalarda da çok fazla eşyası var. 40-50 yıllık iş yerinde giydiği ceketler, kıyafetler. Bir insanın en fazla 2 bilemedin 3 eşofmanı vs. olur. Trilyonlarca ev kıyafeti, pijama, spor kıyafetler, abiye, her türlü kıyafet. Başka bir odada yüzlerce etiketi kopartılmamış yumaklar. Bir dükkân dolusu.
Saymakla bitiremeyeceğim kadar çok atılması gereken şeyler. Triplex eve sığamıyoruz.
Ben çıldırmak üzereyim. Bir yolu olmalı. Hasta olduğuna eminim. Kabul etmiyor. Az önce yine ufak bir tartışma yaşandı. Odanı neden ısrarla toplamıyorsun dedim. Polisi çağırıyorum şimdi dedi. Beni, iyilik yaptığım için polisle korkutmaya çalışan ezik bir kadın.
Odasını videoya alıp ruh ve sinir hastanesine başvurabilir miyim? Dayanacak gücüm kalmadı. Yaşına bakmayın her gün arabayla dışarıda orada burada gezen hareketlikte bir kadın kendisi.
Bu halde rahatsızlık duymaması beni endişelendiriyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onlar onun anısı aslında atarsanız üzülür gibi
Deli misiniz😳 yemek çöpü
Hurma çekirdeği , çöplük yuvası
Siz şaka mısınız!!!
Çöp ne zamandır anı !!!
Onları okumadım kıyafet falan gözüme çarptı söyledikleriniz hastalık belirtisi tabi
TLC de çöp evler programı vardı. Çöp evleri temizliyorlardı.
Evet onu da kaç kere izlettim
Gayet iyi biliyor. Temizlik değil ki problem
Ben iğrenerek de olsa atarım her şeyi ama beni sokmuyor. Hemen bağırıyor. Şimdi polisi çağırıyorum vercem seni polise diyor
Normal mi
Yani korku vererek konuyu kısa süreliğine kapatıyor aklı sıra. Olmayan aklıyla
Hasta galiba
Annenin karşı koyamadığı sözünü dinlediği kimse yok mu
Hayır asla. Kocası da tam tersi
Takıntılı , her şeyi cetvelle ölçer eşyaları hep bir hizada vs olmalı. Ayrı odalarda yaşıyorlar
Kocası söz geçiremez. Ev annemin.
Polis çağırıp doktora götürmeyi denediniz mi
İstifleme hastası geçmiş olsun
Biliyorum
Kabul etse de umrunda değil. Atamıyorum elimde kalcak kadın hasta
Bu bir hastalık zaten
Nereye başvurmalıyım
Zorla tedavi görmesini istiyorum. Ben burdan gidemiyorum. Ev almaya param yetmiyor. Kiralar yüksek
Bilmiyorum ama devlet el atıyordu
İstersen komşular şikayet etsin belediye gelir hemen
Neye el atıyor
Belediye napacakki
Komşu şikayet etmez onu
Evi kontrol etmeye
Bu ihtiyarların genelinde var galibaa
Nasıl yani
Herkes mi böyle
Ben bir çok insanı gördüm bu şekilde
İyi de nasıl kimse bu durumlara el atmaz
Bu normal değil. Ben de aksıne eşyadan nefret ederim. Boşluk ararım. Minimalistim. Kadın elimde kalacak. Anne ka... i olmaktan korkuyorum.
Zamanla alışırsın
Ne diyosun sen yaa
Neden alışıyor muşum
Alışkın olmalı
Ama elimden kalacak
Elimde!!
Menopoz dadir muhtemel
Siz erkeksiniz eminim. Başka yorumunuz da garipti. 70 yaşında kadının menopozunu konuşuyorsunuz. Dalga mı geçiyorsunuz!!!
Realite konuşuyorum