Bazı insanlar neden her şeye muhalefet olur?
Bu kişilik bozukluğu mudur?
Bu kişilik bozukluğu mudur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü toplumda bir yer edinmek istiyorlarsa üstün olmakla elde edeceklerini sanırlar. Üstünlük ezmekle değer vermekle elde edilir. Genelde ayleler çocuğa "biraz yırtık ol","hakını arama al","sana bir tane vurana sen ikitane vur" gibi öğütler verir bunun yanında anne komşusuyla dedikodu yaparken"şekerim lafı bir soktum rezil oldu öğle bir ezdimki milletin içinde!" gibi rol modelleri izleyerek büyür. Bu tür insanlar malesef bbg, ütopya, bu tarz benim vede izdivaç programlarında özellikle seçilip parlatıldığı için bu purogramları izleyen çocuklar hayatın ezmekle daha kolay kazanıldığı eğitimini belki daha okula gitmeden alır ve en yakın dostlarını bile ezer onları muhalefetle yönetmeye çalışır. Bu Zamanla bir huy olur ve çocukla birlikte büyür değer vererek değeri pylaşarak dostlarıyla daha düzeyli bir hayat yerine üstün olmaya çalışan, kendileri için seven hatta karşısındaki sevmiyorsa onu sözle hatta silahla yaralama hakkını kendinde gören bir birey olur hele birde ayle onu çok ezmişse katil bile olur.
kendilerini gösterme cabasındalar ondan sürekli herseyi ben bilirim derler
bildikleri yok anladıklarıda yok
sadece ufukları dar oldugundan dolayı
olabilir ya da gerçekten muhalefet olması gereken bır cevrede buyudugu ıcın sureklı bu tavrı bu davranısı edınmıstır.
Çok konuşan insandan korkulur hele bide her şeyden çıkıyorsa hiç çekilmez. Tam anlamı ile sorunlu insan bunlar.
Cevap
59Cevap
Ne demiş Einstein
Cahillik çok güzel her şeyi biliyorsun
Kişilik bozukluğuda olabilir. Çünkü her şeye muhalefet olan insanlar kişilik bozuklukarı olduğunu gizlemek adına insanları kendilerini bu şekilde yani muhalefet ediyormuş gibi gösterip manüpile etmeye çalışabilir.
Kesinlikle eziklikten. Bu duygunun en güçlüsü de narsizm. Beceriksiz olan muhalefet eder. Takdir duyguları yoktur.
Her şeye değil ama
Çok şeye muhalefet oluyorum ben de
Sinirliyim asabiyim biraz da kültürlü sanıyorum kendimi :D
Karakter yapısı tamamen nasıl bırı olduguna göre degır. Şu vardır kişi kendını ölçer bir tartar eger akıllıysa, tip iyiyse bu yönde gösterir, ses tonu varsa ve bılgı ıle harmanlamışsa hersye muhalefet olmaya çalışır vs gibi.. Kendi fikrim
herşeye muhalif omak gibi bir durum yoktur ama fikrine ters şeye mualefet olan kişilerde bir takın sorunlar olabilir ama bu kişi bilgili ise surum farklı seyredebilir net bir şekilde kişlik bozuklugu diyemeyiz
Bence kişilik bozukluğu çünkü karşı tarafla qynı düşünse bile başta itiraz edip sonradan tamam iştee bende onu dedim diyenler oluyo. Bilinç altına itiraz etme işlenmiş
yapıları öyledir ve savundukarı şeylere inanmasalarda deli gibi savunurlar
Olabilir bence bence bazilarin kisiligi kokten yok ama neye
O özellik bende var birazcık.
Torpulemeye calisiyorum
bizim insanimizda bir baş olma hastalıgı var ondan kaynaklı yani bizde idare edilme kültürü yok :D
Hayir onlar hep diger pencerede kalmayi tercih eder
toplumdaki itici kişilerdir ve muhalefet olarak dikkat çekmek için maydanoz lımon oluyolar
Kesinlikle kişilik bozukluğu. Genelde çevresi tarafından ezilen kişilerde görülür
Altında yatan sebepleri kendilerinin bile bildiğinden şüpheliyim doğrusu. :D 😂 😂
her şeyi bildiklerini zannedip aslında hiç bir şey bilmezler bilgilerini bencilce kullandıkları için
Hayir bozukluk degil, sadece bir karekter yapisidir.
bence kişilik sorunudur olan bir şeyi bozmak yok etmek dengeyi bozmak kıskançlık
Noldu diger hesaba
@Extracurricular abazalar çok sarınca bende çok küfür ettim uyarı geldi bende kimse yollamadan ben istifa edeyim dedim
E yine gelmissin ne anladim:)
@Extracurricular ikazsız yani ondan diyorum onda risk vardı bunda yok şimdi
Hadi hayirlisi kardesim:)
@Extracurricular sağol kanka :D
Kişilik bozukluğpu olduğunu düşünüyorum. Burada dikkatimi çekmek için sürekli yorumlarımın altına sataşıyor öküzler.
Ovv ana sayfa ve gene sizin sorular :D Kisilik bozuklugu agir olur, kisiligi muhaliflikle özdeşleşmiş diyelim
chp muhalefeti gibiyse aman aman karakteri, kisiligi cok bozuktur zehirler.
Kim en çok ne hakkında atıp tutuyosa onda o yoktur.
işte bu tür insanlardan nefret ediyorum bir insan her şey ama herşeye muhalefet olabılır mı
bunlarda anlayış bozukluğu olsa gerek :)
farklı yanlarını gördüklerinden olabilir
#ölürseniçimdekalmasın
kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş aynen o hesap kendısı basaramadıgı ıcın fesatlanıyor iste
al kafayı asfaltta sürt
sonra biz neden asabi oluyoruz
dimi ama
Çok güzel bir tanı olmuş ya :) kişilik bozukluğu, beğendim.
kendilerini ispatlamak için veye çok bilmiş sanıyordur kendini
Her şeye muhalefet olanlara muhalefet oldun şimdi :(
Eğer burası için soruyorsan benim gibi xper peşindedir. :)
Başka işleri yoktur çünkü
Egosunu tatmın etmek ısteyen ınsan türü yapar onu. Çok bilmişlik çabası
bu ben merkezciliktir. hep ben bilirim. evet sorundur, tedavi gerektirir
çok ayrı şeyler
başka bir ad takmaya çalış bence D:
Kişilikten kastettiğin karakterse ne bileyim bu bir sorun değilde özellik bence.
Çekememezlik ya da dikkat çekme isteğide olabilir.
Muhalefet olduğu konuya bağlı :)
kesinlikle kişilik bozukluğu
Dikkat çekmeye çalıştıkları için bence
Meraklı olmak ve herşeye maydanoz olmaktir.
Kendini gösterme çabası
Maydanoz olmayı önde olmayı seviyorlar işte
İşlerinin bu olduğunu sanıyorlar çünkü
Çok bilmişlik cehaleti
kim kızdırdı seni :)
Lüzumsuz oldukları için 😂
Çok cahil olduklarından dolayı
Belki muhalefet olmaya programlanmışlardır.
Bilmem herseye burun sokmayi iyi bisey sanilaordir
Allah dil vermiş beyini unutmuş çünkü.
İlgi çekme çabası bence
Adam cins yaa, cinslik yapacak illa :D :D
Huy işte. Can çıkar huy çıkmazzz
işsizler , uğraşacak bir şeyler arıyorlar
Evet kompleksli diyoruz onlara sinir bozucular
bence bencillikten böyle olur.
Aşağılık kompleksi denilen hastalık :)
Evet bazıları ne yazık ki buna programlanmış. :/
Bende çözemedim onları.
Fark yaratmayi her zaman iyo zannederler