Güncellemeler
36 dk
Yemek yapmak için mutfağa girince mutfak savaş alanına dönüyor. Mutfağı öyle bırakmaz toplar bulaşıkları da yıkar ama ben kendi elimle temizlemeyince içim asla rahat etmiyor. Ben mi fazla titizim yoksa eşimde mi sorun var
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dağınıklığı hiç sevmez. Bir yeri dağınık görünce toplar ama hijyen konusunda öyle değil. Mesela duvarları siliyorum "Temiz zaten, niye yoruyorsun kendini" diyor. Gözü kiri tozu görmüyor gibi. Dün salon halısını yıkadım, küçücük banyoda çok yoruldum, bütün yerleri silip süpürdüm. Eşim sabah aşağı bir şey almak için ev terliğiyle inmiş ve o terliği yıkamadan evde dolaşıyor. Sitem ettiğimde temiz diyor. Kirli olması için illa çamur mu olması gerekiyor, anlamıyorum ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Neren ev işlerini beraber yapmıyorsunuz.. sorumluluk aynı zamanda dikkat edip özenmesini ve emeğe saygı göstermesini de sağlar
Genelde işle meşgul oluyor. Onun müsait olacağı zamanı beklersem hiç temizlik yapmam. Birlikte temizlik yapınca çok hızlı bitiriyoruz ama o sıkılıyor çok detaya gerek yok diye düşünüyor ama var ya
Bence sizin sorununuz yani kişisel olarak senin sorunun diyeyim, eşinin adına da düşünüyor ve kararlar alıyor olman.
Bırak sıkılsın ama yapsın
Beraberlik / evlilik eşlerin birbirilerini eğittikleri yaratıcılıklarını kapasitelerini açığa çıkarttıkları yeteneklerini parlattıkları bir kurumdur. Belki seninle yapa yapa senden senin yaptığın gibi yapmasını öğrenecek ve sevecek
Çok doğru söylüyorsunuz haklısınız
Tavrınızı ve tarzınızı değiştin
Anladığım kadarıyla uyumlu birisi eşiniz.
Kısa zamanda istediğiniz kovama gelecektir
Evet, çok teşekkür ederim
Saygılar
Başardıkça ödül verin
Ödül en iyi motivasyon aracıdır
Bu yöntemi kedilerimize uyguluyoruz 😂
Eşimde işe yarar mı 😂
Her zaman işe yarar
Denemişsindir eşinde de mutlaka denemedim deme
Tamam teşekkür ederim
Konuşmak isterseniz dm açık
Sorun yok
Saygılar
Mutluluklar
İki zıt kişilik. Ne o değişir ne de sen. Böyle böyle gider hayat.
Orta bir yolu yok mu bu işin ya
Ben huyun degistine inanmıyorum. Yasadıklarımdan yola çıkarak. Yani bir insan cimriyse öyledir asla değişip bonkör olamaz. Bu da öyle bir şey. Sen titizsin eşin ise pasaklı değil ama senin kadar da detaycı değil. Sana sorayım mesela. Sen onun gibi olabilir misin?
Hayır olamam sanırım çok zor
E işte o da senin gibi olamaz. Hem erkek olması bunu daha da zorlaştırıyor. Bende sen gibiyim. Aşırı titizim çoğu şeyde. Her şey derli toplu düzenli şekilli olacak. Rahat edemiyorum yoksa. Ha asla istemezdim böyle olmak ama olmuşum bir kere ve değişmiyor. Yani şura dağınık kalsın bana ne diyemiyorum.
Birlikte temizlik yapıp birbirimize benzeyecez başka yolu yok bunun. Ben tedaylı temizleyince o benden biraz öğrenecek. Ona bakıp "5 dakikada süpürdü burayı demek ki yarım saat uğraşmadan da olabiliyormuş" deyip birbirimizden öğrenecez
Hadi bakalım. İnsallah ben yanilirim :)
Muhtemelen pasaklı vurdumduymaz gamsız bir yay burcu erkeğidir.
Hayır
Evlenmeseydin
Sana mı soracaktım
Yoo ama burada ağlama
Ağlamadım. Olgun ve akıllı insanların çözüm önerilerini sordum ve sağolsunlar çözümünü söylediler.
Niye sen neyin ne yapacağını bilmiyon mu
Çok takıyorsun üzülen sen olursun
Elimde değil. Benim annem temizlik hasatasıydı temizlik ortamında büyüdüm şimdi bu duruma alışmak zor geliyor. Eskisine göre biraz törpüledim gibi ama hala takıntı oluyor
Biraz daha törpüle be cidden kendini strese sokarsın hep eşinde anlayışlı olsun
Bu adam kendi bakımını da yapmiyordur
Yapıyor o konuda çok titiz ama ne hikmetse ev temizliğini o kadar önemsemiyor. Birlikte temizlik yaparken benim abarttığımı söylüyor. Ortada dağınıklık veya çöp varsa ona göre kirlidir ama benim gözüm toz görünce kirli olması için yeterlidir. Onun gözleri tozu görmüyor sanki
Bu birazda yetişme tarzı ile ilgili. Öyle yetişmiş demekki
Öyle ama ben de farklı yetiştim. Benim annem temizlik hastasıydı. Hergün her saat evde temizlik yapılırdı öyle büyüdüm. Şimdi bu duruma alışmak beni zorluyor
O zaman sen biraz fazla temizlik yapiyorsun
Kirli algısı baya değişik demekki
Evet sorun da bu. İkimizin kirli algısı aynı değil
Üniversitedeki ev arkadaşımı anımsattı. Öyle birisiyle çok zor olmalı hayat. Ben de senin gibi aşırı titizim de yani okul bitse de kurtulsam diyodum
Kendisi temizliği sever. Temiz ortamda oturmayı, temiz yatakta uyumayı çok sever ama o temiz yeri temiz tutmayı başaramıyor.
Temiz yeri temiz tutmayı başaramazsa sadece senin üstüne yüklenir bütün yük. Öyle de hayat sürmez
O da yardım ediyor ama ben onun temizliğini beğenmiyorum. Arkasından gidip yine temizliyorum.
En iyisi yardım etmemesi öyleyse😂
aletini ylamanda sorun yok sanırım
Ders ver kanka bence yoksa düzelmez
Kocan iğrenç biri
Kişilik olarak mükemmel bir insan ama temizlik konusunda böyle davranması beni üzüyor
Kanka adam gibi söyle ona dinlemiyorsa ayrıl pintiymiş ya
Ben ediyorum