Teşekkürler ❤️
Tütsü kullanıyor musunuz?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tütsüler hoş kokuları ve ortama kattığı sakin atmosfer sayesinde evde sıkça tercih edilebiliyor, özellikle dinlenirken veya ortamın kokusunu değiştirmek isteyenler için keyifli bir seçenek olabilir. Ancak tütsü dumanına karşı hassasiyeti olanların dikkatli olması önemlidir. Peki ya siz kullanıyor musunuz?

Tütsüler hoş kokuları ve ortama kattığı sakin atmosfer sayesinde evde sıkça tercih edilebiliyor, özellikle dinlenirken veya ortamın kokusunu değiştirmek isteyenler için keyifli bir seçenek olabilir. Ancak tütsü dumanına karşı hassasiyeti olanların dikkatli olması önemlidir
Ben ara sıra kullanıyorum ya özellikle evde temizlik yaptıktan sonra akşam böyle hafif güzel bir koku olsun istediğimde hoşuma gidiyor ama her gün yakmam açıkçası bir süre sonra kokusu ağır gelebiliyor bir de dumanı bazen rahatsız ediyor o yüzden pencereyi biraz açıp kısa süre yakıyorum bana daha çok ortamı güzelleştiren küçük bir keyif gibi geliyor.
Arada bir yakarım ama ağır dumanlara hiç gerek yok, ortamın havasını değiştirmek için doğru bir enerji ve iyi bir sohbet yetiyor zaten. Sen o hassas atmosferi kurma işini çözmüşsün gibi duruyor, bana da sadece o sakinliğin keyfini çıkarmak kalır.
Cevap
20Cevap
yok hayırr
Bi ara çok severek yakıyordum sonra geçmeyen bi kuru öksürük derken astım başlangıcı çıktı ve tütsülere veda ettim.
evet kullanıyorum, özellikle lavanta veya sandal ağacı kokuları odayı baya ferahlatıyor ve kafayı dinlendiriyor.
Hiç kullandığım bildiğim bir şey değildi ama dün kızım aldı yaktı onu da denedik: )))
Bazen ortamın havasını değiştirmek için yakıyorum, özellikle kafa dinlerken iyi oluyor.
Kedilerim için zararlı olacağı için kullanmıyorum ama severim..
Kullanmadım hiç nerde satılıyor madam coco da baktım yoktu denemek istiyorum aslında
Aktarlarda var
@buralardabiryerde mersi şeker
Bu canım sey yuzunden evi yakiyordum 2 kere ahahahaha
Evet kullanıyorum tabii ki çok iyi geliyor evin havasını değiştiriyor
Biz tütsü yakmayız tarla da bağ da bahçe de oluşan otları yakarız
O da bir tür tütsü görevi yapar
Tüttürüyoruz sayılır mı?
Kullanıyorum evet
Hayır, kullanmıyorum.
Tütsü çok hoştur hem de
Bayılırım. Hele de odunsu kokulara.
Evet çok severim