Güncellemeler
17 sa
İki kez ücret ödedim. Lazımdı bana ya neden normal ürün satmıyorlar offf offf😔
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni almıştım hep öyle oluyor. Paslanmaz çelik yazmışlar bir de hep yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bıçak kısmına su kaçıp metal aksam paslanmış olabilir özellikle uzun süre ıslak kaldıysa
1-2 kez kullandım ve ucunu çok dikkatli yıkadım o kadar yıkayamicaksak pis kalır ya bence ürün hatalı
normal değil bence de ürün kaynaklı olabilir.. garantiye ver
Ben o ürünlerin servisinde çalışıyorum makineye atma ve ya ıslak bırakma durumumda bu şikayetler geliyor bunlsr pas değil korozyon lekesi bunun için çelik parlatıcı tozlar var kullanırsanız memnum kalırsınız tavsiye ederim matkası neydi bu arada
Arzum markası. Çorbayı çırparken pas geldi içinden daha yeni almıştım sadece ucunu yıkadım makineye asla atmam zaten atılmaz elektrik bölümü ıslanır
Ucu çıkanlardan değil mi yani adaptörlü şimdi tam blender bıçaklarının olduğu yerden diyorsanız bu cidden sizlik bir şey değil kusurlu ürün bunu eğer servis garantiden değiştirmiyorsa tüketici hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz
Ben kıtchenaid firmasında çalışıyorum belki duymuşsunuzdur markayı stant mikser olarak ünlü bir marka blender el mikseri stand blender bunların tamirini yapıyorum
Bıçağın alt kısmından metal sapı var ya iç kısmı orası işte alt tarafına doğru sızdırıyor
Dediğim gibi bunu servise gönderin yüksek ihtimalle adaptör ve bıçağı değiştirirler
Bir yıl oldu değişirler mi ki
İki yıl garantisi var değiştirirler
Birinci alalı iki yıl geçmişti bu ikinci aldığım aynı başlık
Çoğu çin menşeyli artık o sebeple ve hakiki çelik işlemesi zor hemde pahalı bir ürün
Ne yapıcam peki iki kez aldım hep böyle oluyo
Yıkamışsan ve içi ıslak kalmışsa pas yapar
Su değdirmeye korkarım yıkadım ya çorbayı çırparken pas akmaya başladı
Yetkili servisi ara bu kadar çabuk pas yapmamalı. Biz yıllardır kullanıyorum hiç paslanma olmadı
Nerden aldın
Kandirilmissin😀
Marka?
Arzum
Değişim yap
Online almıştım servise git diyor bu ikinci alışımdı ikiside aktı içi
Tekrar git