Benim orada bir ev tutmam lazım hem Bursa’daki evin kirasını vereceğim hem Kütahya’da tuttuğum evin kirasını vereceğim çünkü kedimi Bursa’da tek başına bırakamam, bakacak kimsem yok, emanet edeceğim kimsem yok. Bursa’daki eve kamera taktırıp 2 ya da 3 tane kamera taktırıp kedimi sürekli izlesem, sonra zaten araba var bir şey olursa hemen ben koşturuyorum zaten kedimin yanında. Beş günde bir eve geleceğim işte, bir gün ya da iki gün duracağım, böyle mi daha mantıklı yoksa Kütahya’da tekrardan ev tutup eşyalı kedimi de oraya götürüp orası mı mantıklı?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kral yanlış anlamada bursa'da ki evede kimse olmayacak sadece kameralarla izleyeceksin onu yapacağına yanına al kütahya'da ki tuttuğun eve kamera taktır iş yerinden izlersin akşama kadar işten sonrada zaten yanında olacaksın neden boş yere masraf cıkartıyosun ki kendine
Yanımda göturcem kedımı ev tutcam orada esyalı 1 artı 1 apart falan aylık ödeme yapcam
bursadaki evi kapatıp kediyi kütahyaya götürmen çok daha mantıklı. iki kira vermek bir süre sonra bütçeyi mahveder, ayrıca kamera ne kadar iyi olursa olsun canlı hayvanın sorumluluğu uzaktan yürümez, evde yalnız kalması da hem onun psikolojisi için işkence olur hem de başına bi iş gelse beş günde bir geleceksen iş işten geçmiş olabilir.
Ya Kütahya’da kısa bir süreliğine duracağım zaten öyle yani Bursa’daki evimi kapatıp Kütahya’ya gidersem olmaz zaten ya orada kiralık bir ev tutacağım orada ne kadar kaldıysam hem Bursa’nın kirası hem oranın kirası artık bir şekilde bütçemiz zorlasa da yapacak bir şey yok
Kütahya’dan başka yer bulamadın mı yaşayacak. Her neyse kedini getir yanında dursun. Bende öyle yaptım bir ara. Otomatik yemek makinesi, otomatik tuvalet izliyordum kameradan. 2 hafta gelmedim. Kedi günlerce kapının arkasında yattı. Dayanamazsın ben gibi ayrı kalma
Ben Kütahya’da işim dolayısıyla gidiyorum yani orada kalıcı olarak gitmiyorum kedim de zaten yanımda götüreceğim orada kiralık eşya alıp ev tutacağım apart falan oluyor ya hem Bursa’daki kırayı vereceğim hem Kütahya’daki kırayı vereceğim o şekilde Kütahya’da işim ne zaman biterse tekrar Bursa’daki evime yaşantıma geri döneceğim kedımle
Anladım. Kütahya yı iyi biliyorum berbat bir yer. Halkı bildiğin geri kafalı. Özellikte trafikte çok dikkat 43 plaka demek her an kaza demek😂
Ben oraya zaten lanetli şehir diyorum insanlara aynı çok berbat çok böyle geri kafalı işim dolayısıyla ben gidiyorum oraya 2019 yılında gittim iki sene çalıştım orada hemen hemen şimdi tekrardan oradayım iki aydır şu an oradayım bakalım ne zaman işim tekrardan biterse Bursa’ya devam ederse Kütahya’da kalırım
Ne iş yapıyorsun sen? Özel değilse. Halkı köylü ya balet yer. Eski belediye başkanı annemin öz kuzeniydi🙂
*lanet
Kütahya Belediyesi mi Tavşanlı Belediyesi mi Kütahya Belediyesi değil mi
Kütahya belediye başkanı Alim ışık
Önceki dönem başkanı
Belediyeden çok ihale aldık onun sayesinde 😁
Kedin sen evde olmadığında huzursuz olacak ve onu bıraktığını zannedecek bence kedin için en iyisi yanında götürmen
Bence de en mantıklısı bu
Bende senin dediğin gibi yapmıştım bir dönem ama kedimin sağlık durumu bozuldu veterinere götürdüğümde o söylemişti sonra ben yanımda götürünce iyileşti. O yüzden seni çok zorlamayacaksa bu seçimi yap 😇
Yani yapacak bir şey yok kelimeyi yanımda götüreceğim çünkü burada da Bursa’da da kimse yok güveneceğim edeceğim hani arada gelip baksın etsin falan olmaz en iyisi benim yanım
Evet en iyisi en güvenlidi kedin için senin yanın 😇
Aynen öyle
Valla benim Kütahya için diyeceğim tek şey
Kütahya bir liman
Ben bir gemi
Bir daha gelirsem
Napsinlar beni
(Napsinlar Bir küfür )
kediyi yanında götür. alkolik işsiz kocanı ne yaptın?
Kedi yanımda götüreceğim zaten orada bir tane 1 + 1 apart falan tutacağım hem Bursa’daki evin kirasını vereceğim ben Kütahya’daki evin kirasını vereceğim işlerim devamını edene kadar orada kalacağım işlerim bittikten sonra tekrar Bursa’daki evime geri döneceğim
Babam geldi konuştu ne malı satabiliyor pahalansın diye uğraşıyor aşağıdaki evine dedim toparla babam dedi ki neyse destek ben sana yaparım dedi sonra dedi ki yok kardeşimle anlaşamıyoruz olmaz dedi çalış desen çalışma düzeni yok zaten işi gücü yok yani baktım bir sonuç alamayacağım bundan babam da dedi ki bundan olmaz dedi kızım bunu boşa yoluna bak dedi bundan bir cacık olmaz olan sana olacak dedi ben de öyle yaptım
tebrik ederim doğru karar!
Yapacak bir şey yok yani karısına bakamayıp da orayı buraya muhtaç eden adamın daha neyini bekleyeceğim
Bursa'ya gitmek bana göre ayak bağı olurdu temelli kedimi de alıp kutahyaya taşınırdım çünkü hayat bu ne getireceği belli olmuyor kedim tek kaldığında aklım onda kalırdı
Yani gerçekten o konuda doğru o zaman orada da eşyalı bir ev tutacağım hem Bursa’daki evin kirasını hem Kütahya’daki evin kirasını vereceğim yapacak başka bir şey yok
Aynen kiralı eşyalı evler daha mantıklı bence inşallah işiniz rast gider
Yani hem Bursa’nın kirasını vereceğim hem Kütahya’da eşyalı evin kirasını vereceğim aylık bir de 15 bın taksıt var bıde o şekilde idare edeceğim artık yapacak bir şey yok
Abla sorması ayıp sen ne iş yapıyon bir oraya bir buraya
Yavrum ben solistim
Yav bırak iki yerde de evin olsun o zaman kedi de senle gidip gidip gelsin
Zaten öyle yapacağım Kütahya’da Tavşanlı’da ev tutacağım eşyalı 1 + 1 ya da 2 + 1 kedimi de yanıma alıp gideceğim yani ne zaman işim orada biterse tekrar Bursa’daki evime geri döneceğim
Mantık bunu söylüyor
Manyak mısın sen? Kedi 5 gün evde tek başına durursa hırçınlaşır
Kütahya’da da ev tutacağım oradaki eşyalı olacak hem Bursa’nın kirasını hem oranın kirasını vereceğim kedimi de yanıma alacağım orada ne kadar süre çalıştıysam kedim de yanımda olacak başka bir yolu yok
Götür yanında
Götüreceğim evde bırakamam
Al kediyi gotur uğraşma o kadar
Kedini yanına al derim
Kedi kendi kendine bakacak mı evde?
Götüreceğim Kütahya’ya orada 1 + 1 apart evler var orada tutacağım ev Bursa’daki evimde zaten duracak hem buranın kirasını hem Kütahya’daki evin kirasını vereceğim kedim de yanımda olacak ne zaman orada işin biterse zaten Bursa’da evim hazır kedimi alır gelirim Bursa’ya
Kedi yalnız kalmaktan hasta olur yaa.
Kedin Kütahyaya gelmem dedi kesin🤣
kiraya ortak olacaksa kediyi bana ver
Tasinin komple kutahyaya
Kediden ayrılsan olmqz mı
Bana emanet et bursada
Ben kimseye emanet edemem kedimi kusura bakma
Peki sen bilirsin
yemeğini suyunu koy 2 gün durur heralde
Kal bi yerde
Kedi mi
İşin zor