Ben kasiyerlik için girdim ise adam arada boşları toplar silersin dedi 2 gündür hep boş toplayıp boş siliyorum cop atıyorum ellerim yara oldu hep sizce devm edimmi iftarda tek başımayım kimse destekte gelmedi ne yapım?

Ben kasiyerlik için girdim ise adam arada boşları toplar silersin dedi 2 gündür hep boş toplayıp boş siliyorum cop atıyorum ellerim yara oldu hep sizce devm edimmi iftarda tek başımayım kimse destekte gelmedi ne yapım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence devam edebilirsiniz
Selamm. Çalışma güzellik. Baksana ellerinin haline. Rakam da yüksek değildir. Çünkü yüksek rakam verenler z yapacan diye alıp z w q işler yaptırmazlar. Çok ihtiyacın yok ise çalışma çok daha iyi iş bulacağına eminim...
onların arada sırada demeleri senin görevin oluyor maalesef
Fiyatı yükselt bence
Hm
Hıhımm
Sen calişirmiyidin aylik 16 bin aliyorsun
26+
Vallaha ben 38 Bn alıyorum hala beğenmiyorum:)
Ne işi
Adama böyle yazdım
Abi ben yarın işe gelmek istemiyorum çünkü ben size kasiyerlik için baş vuru yaptım ama komi gibi çalışıyorum iki gündür siz bana ara ara çıkıp boşları toplarsın dediniz ama ben iki gündür sürekli boş toplayıp tepsi siliyorum ellerim hep tahriş oldu böyle olacaksa gelmek istemiyorum
Sonuc olarak sizi başka işte çalıştırıyor ama önce bi is bulup sonra ayrilin ortada kalmayin
Ervan hanim haklı iş bulup oyle cik
Ervan ne işi yapiyorsunuz
Hanhi sehirde
Bana mı dedin hangi şehir diye
İhtiyaç varsa başka iş bulmadan cikma
Vasıfsız elamansın işte ne derlerse yapacaksın.
Ne olmuş sana öğle
Bırak
Maaşı al bırak
Eldiven tak
Eldiven vermediler ki
Bir eldiven edin işten çıkma ne bok yiyecek çıkıp
Baska iş bulurum