Evde çok sıkılıyorum boş boş yatıyorum gezecek arkadaşım da yok ne yapmalıyım
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde çok sıkılıyorsan ve gezecek arkadaşın da yoksa bütün günü boş boş yatmak yerine kendine küçük uğraşlar çıkarmaya çalışabilirsin Öncelikle tek başına yapılabilecek şeyleri küçümseme Film veya dizi izleyebilir kitap okuyabilir yeni bir yemek ya da tatlı tarifi deneyebilir müzik açıp temizlik ve düzenleme yapabilir veya uzun zamandır ertelediğin bir işle ilgilenebilirsin Biraz hareket etmek de çok iyi geliyor evde basit egzersizler yapabilir veya hava güzelse tek başına yürüyüşe çıkabilirsin Arkadaşının olmaması sürekli evde kalman gerektiği anlamına gelmiyor tek başına bir kafeye gidip kahve içmek sinemaya gitmek bir mağaza gezmek veya yeni bir yer keşfetmek bile zamanla insana iyi geliyor Hatta başlangıçta yalnız yapmak garip gelebilir ama alıştıkça kendi başına vakit geçirmekten de keyif almaya başlıyorsun Bir de sürekli telefonda sosyal medyada gezinmek can sıkıntısını daha da artırabiliyor çünkü saatler geçiyor ama insan yine de hiçbir şey yapmamış gibi hissediyor O yüzden gün içinde kendine küçük hedefler koymak daha iyi olabilir Mesela bugün yeni bir yemek yapacağım yarım saat yürüyüş yapacağım bir film izleyeceğim veya odamı düzenleyeceğim gibi Bence en önemlisi arkadaşın olmadığı için kendini eve kapatmamak çünkü bazen insan dışarı çıktıkça yeni insanlarla tanışmaya da başlıyor ve zamanla çevren oluşuyor Şimdilik tek başına yapabileceğin şeylerle başla zamanla hem rutinini değiştirirsin hem de can sıkıntın biraz azalır
Ay çok çok teşekkür ederim🥰
Yeni bir dil öğren en azindan dene... örgü örmeyi dene çantalara takılar var örgüden cok harika.. Tatlı tarifleri dene.. kitap oku.. film izle..
Cevap
11Cevap
Ders çalış, kitap oku, varsa çiçekler veya evcil hayvanlarınla ilgilen..
Her şey yapılabilir.. neye ilgi duyuyorsun.
İster spor yap ister el işleri
Tv izlemek
@SilverBlooming kanal önerisi de alalım asidlşk
@siyahcorap kanal değil de dizi önerisi verebilirim. Altı üstü İstanbulu izleyebilirsiniz
thanks lady :)
Resim yap. pazil yap
Evde aktivite mi olur 🖤
Online oyunlar oyna
Ben bazen oynuyorum
Uğraş bul kendine ulaş bana istersen
Hangi şehirdesin ozel soforun olayim jdjdjd
Film yani yaş kaç
Boş boş oturup duvarı izlemek
git yat
Çıplak dolaş
Camdan bak