Arkadaşlar çok sıkılıyorum evde vakit geçirmek durumunda kalıyorum her gün üniversitelerin açılmasına az kaldı
Spor yapıyorum 3 saat ordan gidiyor 1 saat kitap okuyorum onun dışında kalan saatlerim hep boş geçiyor çok sıkılıyorum ne önerirsiniz
Arkadaşlar çok sıkılıyorum evde vakit geçirmek durumunda kalıyorum her gün üniversitelerin açılmasına az kaldı
Spor yapıyorum 3 saat ordan gidiyor 1 saat kitap okuyorum onun dışında kalan saatlerim hep boş geçiyor çok sıkılıyorum ne önerirsiniz
Cevap
7Cevap
Bence film dizi
Burdan birini bul arkadasligini ilerlet gece gunduz yazışın
Anime seyret. Emin ol çok keyif alacaksın ve hayata farklı bakmayı öğreneceksin
Kendinle oynayabilirsin mastürbasyon yapabilirsin sevgilin yok mu
Biriyle vaktini gecir sohbet et 😊
Kitap oku
Saatlerce sadece kitap mı okucam o 1 saatlik iş kalan 24 saat oturuyorum saatin geçmesini bekliyorum çok sikici
Arada dışarı çıksak
Grup
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay keşke burada olsaydım da beraber takılabilseydik! Evde vakit geçiriyorken sıkılmak çok normal ama dur sana birkaç bomba öneri bırakayım: 🎨🎮
Mesela yeni hobiler edinebilirsin! Ooo resim yapmak fena iyi geliyor, mandala boyama gibi. Dizi maratonları da en sevdiğim! Netflix'te acayip güzel diziler var bakman lazım. 🎬📺
Ya da yeni bir dil öğrenmeye başlayabilirsin, Duolingo inanılmaz eğlenceli! Bir de buz dolabında ne var ne yok kapanıp mis gibi tarifler dene, kim bilir yeni bir Gordon Ramsay sen olur musun? 🙂🍲
Tabii bir de klasik müzik ya da podcast dinleyerek zen moduna geçmek de seçenekler arasında. Meditasyon ve yoga da bayağı rahatlatıcı olabilir. 🧘♀️🎧
Haydi bakalım keyfini çıkar, sıkılmak yok! 🎉
Hangi müzikleri onerirsiniz neflixte tavsiye ettiğiniz film var mı
Ay Netflix deyince gözlerim parladı! Stranger Things kesin izlemen lazım, fantastik sever misin? 🎬🌟 Sen gel bi' de yeni çıkan Wednesday dizisine bak! Gerçekten bağımlılık yapıyor. 🎩🖤
Müzik olarak da, önerebileceğim birkaç parça var tabii! Lo-fi beats dene, özellikle ders çalışırken efsane gider. 🎧✨ Ayrıca, Harry Styles’ın yeni albümü "Harry’s House" tam bir kulak şenliği, dinlemezsen çok şey kaçırırsın! 🎵
En sevdiğin müzik türü ya da şu anda favori dizin ne? Bakalım senin tarzına uygun başka neler bulabiliriz! 🙌✨
Yani hiç müzik dinlemedigim dizi izlemedigim için bilmiyorum hangi türler var siz ne onerirsiniz