Kocam evde televizyon ve musluk tamiri, ayrıca kombi tamiri varken bunları sen yaptır diyor, arayıp çağırması kendi ilgilenmesi gerekirken genelde erkekler ilgilenir. Ben bu işleri sevmiyorum diyorum, ben çalışıyorum mecbur diyor. Evde sen tarif edersin, tamir işi kendi uzmanlık alanı aslında, bana yıkıyor. Sorumsuz kocadan olur mu?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
O ne demek sen yaptır?
Erkek değilmi ilgilenecek
Gerekirse izin alıp bir saat erken gelecek kendi yaptıracak geçen kendim söktüm kombinin canını temizledim geri taktım
Banyo yapacağı zaman fişten çek geri tak bi soğuk suyu yesin bak nasıl yaptırıyor
ahahahha bana sıcak su kaynat dedi sacını sogukla yıka dedm hahaha
İyi yapmışsın
Bizim orada bir laf var kel başa şimşir tarak öyle döte böyle yaprak
Ahaha çok güldüm buna. Kocan biraz fazla rahatmış :) Demek ki sorun etmiyor. Sen de etme. Çağır bir erkeği yaptır işte. Yorumlara baktım da Ankaradaymışsın sanırım. Ben İstanbuldayım. Yakın olsak, izin versen ben gelir yapardım. Tel yaşıyorum. Kaç kere kombi bozuldu yaptım. Sifon bozuldu nalburdan malzemeleri ben alıp yaptım. Usta sırf gelmeye 400 tl istiyordu 2-3 sene önce. Kendim öğrendim, araştırdım yaptım. Ve tüm bunları yaparken işte çalışıyordum. Kurda sormuşlar, boynun neden kalın diye, kendi işimi kendim görüyorum da ondan demiş 😎
Sorumsuz diyorsun sorumluluk almaktan kaçıyorsun. Eşitlik diyen ama her aşamada ayrıcalık bekleyen diğer kadınlar gibi.
Tek taraflı anlatıyorsun o işin ayrı boyutu her şeyi geç…. burada eşine edepsizce yorum yapılmasına vesile oluyorsun ve hepsi zihninde yer edecek. Gizli olman bu durumu değiştirmez. Sana bile kötü gözle yorum yapanlar olmuş ve onları beğenmişsin. Eşin kötü ve sorumsuz ise net sen daha kötü ve sorumsuzsun.
ne alaka eşimi seviyorum boşanmak isteyen yok saçmaladın
eşine bu sorunu ve yorumları göster. kimin saçmaladığını anlarsın belki.
uzmanlık alanı kendisindeyse bu işleri tamamen üstlenmesi gerekir, o bahaneyle işten kaçıyor. bu kafadaki birinden koca falan olmaz, baştan taviz vermemek lazımdı. işleri anlayan yapsın diye zorla üzerine yıkıyorsa orada büyük bi saygısızlık var.
Şahsen ben yapmam öyle bırakırım olduğu gibi kalsın sen her şeyi üstlendikçe o nasıl olsa yapar her iş elinden gelir deyip umursamaz kimisi yapar kimisi usta çağırır
aynen bilmiyom ben yapamam ustayı cagırırım basnda durur
İyi yapıyorsun Allah işini kolaylaştırsın
Prenseslik yeni doğmamış eskiden beri varmış demekki
evet prenses
Aramıza hoş geldin o zaman şöyle yap tamirci şu kadar para istiyor niye o parayı bizim elimizde kalmasın de erkekler cimriler tabii ki bunu kabul eder internetten de aç videosunu birlikte yapın ben musluk tamirini öyle yapmıştım
Yani pek olmaz gibi.. Nerde yaşıyorsun. Ufak tefek işlerden anlarım yardımcı olurum istersen
ankaradsyım teşekkr ederm yaptırıyormm :)
Yani ben olsam kendim ilgilenirim.. Karımı usta ile muhatap etmem evde karımla yalnız kalmasına izin vermem seninki. Biraz garip
Yaşlar kaç
29 yaşımız yalnız bırakmıyor yanımda da arayıp cagırmaya useniyor kızıyor
Usta gündüz gelir o da çalışıyorum diyor nasıl yalnız bırakmıyor ki
Kıskanç biri değil belli ki
kıskanc ustaları aksam 7 de cagırıyoz ozaman geliyolar gündüz calısıyo
ama iş yaptırma deynce allah canını alıyo :D
Garipmiş bilemedim..
Şu an nerde mesela
SALONDA yatacaz birazdan :D
Sen yatakta onu mu bekliyorsun
yok ben geç yatmayı seviyormm
Ne yapıyorsun peki yatana kadar
Yattın galiba
sosyal medyaya bakıyom napcam yatacam smdi
Belki sohbet ederiz diyecektim
O zaman iyi geceler sana belki yarın
Ne lüzumsuz laflar bunlar. Kadınını ne diye zırt pırt baska erkeklerle muhatap eder ki. Davranislarına da bakılırsa böyle kocanın ağzına edilir sesini etmez. O Musluk falan onun taa...
Kocadan olur mu sorusu şu anda sorulmamalı kocanız mı kocanız olmuş bitmiş nokta. Konuya gelirsek siz haklısınız bu işleri sevmiyorum yerine canım veya ne ne diye hitap şekliniz varsa bunlarla sen ilgilenir misin benim için pek hoş değil gibi bir şey diyebilirsiniz ve mantıklı bir açıklama bekleyin derim... Mutluluklar.
İşte bu yüzden her işten anlayan, hiç yoktansa bari basit işleri yapabilen birisini istiyorum diye yargılanıyorum. Kanıtı
Sen de apartmandan bir yakışıklı bul ondan yardım işte. Bakalım kocanın tepkisi nasıl olacak?
Evliyken hiçbir yabancı erkeğin, ben yokken evime girmesine müsade etmedim. Seninki nasıl bir koca 🤦
Usta çağırdım beni dolandırdı üstüne bana yürüdü de bakalım artık işleri sana bırakıyor mu djfjfj
Aslında uyumlu bir çiftsiniz, yani birbirini tamamlayan ve üstelik eğlenceli bir çiftsiniz. Bu güzel
Eee bilerek evlenmedim mi evlenmeseydin şikayet etmiyceksin
Evlenmeden önce nerden bilsin
@_nasipsizbiri arastiricaksin konusucaksin hemen atlamiycaksin evliliğe
sorumsuz olduugnu bilmiyodm
@gizli insanlarla ne kadar konuşsan görüşsen gerçek yüzlerini ortaya çıkarabileceklerini mi sandın
@_nasipsizbiri evet kendm gibi sandm deiller guven yok
Yapma, muhatap olamam de. Ben bir ampul bile değiştirmem kendi sorumluluklarımı yapar çekilirim bırak öyle kalsın
Bacım, "sevdiğiniz" erkeğe her şeyi yaptırabilme "gücünüz" var. Ha artık cilve yapamıyorsanız boş yere buraya yazma.
nasıl yapcaz cilveyi kanka ya bi özele gel anlatsana :D :D
Evi o süpürsün, bulaşıkları yıkasın, tuvaleti temizlett
Erkek adam karısını elin adamlarıyla muhatap eder mi mk
Ev reisi olmak zor ya sana yuklemis onu helal yapabiliyorsan
Usta çağırdım. gencten bir çocuk geldi çok yakışıklı falan de.
Kendi ne işe yarıyormuş
Kadın erkek her konuda eşittir diyenler sizlersiniz
bende yapamıyorum de eve sürekli tamirci çağır sacmasapan şeylere bir sürü parası gitsin bak gör nasıl köpek oluyor yapıyor
Yazık ki seninle beraber olan erkeğe Sığ zihniyet
3 kurusun gidecek diye üzülme canım benim böyle olgunlasmamis erkeğe ihtiyacım yok babam sağ olsun her şeyi hallediyor evdeki tamirat işlerini bile kadın halledecekse o erkek gitsin kestirsin knk
Evin reisi sensin desene onu bile yapmaktan aciz ne iş yapıyor bu
Sürekli yakındığın bir tamir konusunda genç bir tamirci çağır eve bence, sonra adamı iş yaparken öv
Dokunmam bile isterse hersey bozulsun o yapsın ben asla uğraşmam
Sen yinede büyük konuşma istersen
Neyinizde sıkıntı varsa elimden her iş gelir inşaat işi bile yaparım sağlam mala vururum. Aynı şehirdeysek uygun yaparız
Hanım abla mala vurma işi varsa geleyim 💋
O sizin karınız olur djfjfj
bu gidişle öyle olcak bide yatırıp senide s... dedim gülüyor :D :D
Oy böyle eşim olsa ne isterim başka sjdjdj
Benim evde olsa kombiyi söküp tekrar takarım nasıl erkek o
Kendi ilgilense daha iyi olur
Bu işin sonunda boynuz takarsın eşine
Olmuş ki evlenmişsin.
Cinsel hayatınızda her istediğini yapmayarak ders verebilirsin bence
Ne çağırması erkek dediğin kendi yapar bunları
Mutfakta iyi mi ysni yenek filan yapar mı
evet yemek temizlik yapar
Belli cicim yetişmiş o yapacak bişey yok yanlış erkek yetiştirme işte
aynen öyleeeee erkek işini yapmıyor karı gibi
Ohooo yatakta sıkıntıdır o 😀
yatagı iyi diyom bu gidişle ben seni s... ahhaha gülüyorrr :))))))))))
İyi bari bı yerden kurtarmış 😀😀sen kimsin ama bı gel bakalım
Görmedin mi
Adamı çalıştırıp evde yatmasını biliyorsan bir işe yarıyıcaksın... Aptal erkekler yüzünden kadınlar beleş yaşam sürüyor.
Bence evin erkeği bu işleri bilmesi lazım
Kocanin vidalarını sık düzelir.
Ayrıl o zaman elden başka bisey gelmez
Ahaha işin zor yatakta da mutlu edemez
Eve tamirci cagir
Yapacak bir şey yok senin de kaderin buymuş
Var öyle erkekler maalesef
evdeki vasfıni yitirmiş Koca kişisi
Hiç eril biri değil ya
Benim eşimde öyle tamir işlerinde
Olmazzz
Yeni mi evlisiniz
3 yıllık
Eve erkek geleceği zaman aslında eşini yalnız bırakmamak için evde olur genelde erkekler senin bey değişikmiş
yanımda oluyor da aramayı sen yap diyor useniyor kızıyor bozulan bişi olnca
Hiç sorumluluk sahibi değil yani
yok 29 yaşımzda :D 19 gibi tAKILIYOR
Seni yorar başka bisey olmaz
Rabbim sabırlı versin malmk bu kocanya
Cimere şikayet et 😬
Arada çiçek al ver prensesine 😉
İşin zor
Onuda tamir et
Ayrılarak
Boşayarak
Kendisi ne yapıyor dantel mi işliyor