Ben nefret ediyorum dizüstü bilgisayarda bir şeyler yapmaktan, çok sıkıcı, tablette ve telefonda daha hızlı oluyor ama hep dizilerde, influencerlar falan diz üstünde yapıyor her şeyi bu gerçekten böyle mi? Siz de böyle misiniz

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben nefret ediyorum dizüstü bilgisayarda bir şeyler yapmaktan, çok sıkıcı, tablette ve telefonda daha hızlı oluyor ama hep dizilerde, influencerlar falan diz üstünde yapıyor her şeyi bu gerçekten böyle mi? Siz de böyle misiniz

Dizüstü bilgisayar geniş ekran olduğu için araştırması daha zevkli Sarar hem de istediğini anında kopyalar ve yaparsın word ejder PowerPoint artık ne araştırıyorsan notlarını da alırsın telefonla da bunlar mümkün ama ekranı küçük olduğundan tercih edilmeyen gruplardan ancak reals izleyip kaydırmaya yarar acil bir şeyler de kullanmak için tablet ve telefon daha uygun onun dışında bilgisayar her zaman camdır gerisi heyecan
Cevap
2Cevap
bilgisayarı en son 4-5 ay önce açmışımdır, film izlerken bile telefonla seyrediyorum dersleri de tabletten çalışıyorum, ben de senin gibiyim
hepsini dene
Neler yapacagına göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?