o koltuğun yerini üç santim sağa kaydırmadan yapılan temizliğe ben temizlik demem. Sadece tozu toprağı almakla iş bitmiyor; mekana biraz ruh, biraz da yeni bir enerji katmak lazım. Zaten aynı düzeni uzun süre görünce insanın içi kıyılıyor. Ev dediğin biraz nefes alacak, arada bir kabuk değiştirecek. Tabii hırsımızı alacağız diye bütün evi savaş alanına çevirip akşamına bel ağrısıyla kıvranmanın da lüzumu yok. Yerini değiştiremiyorsak da en azından dengesini buluruz, maksat ortamın havası değişsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
o koltuğun yerini üç santim sağa kaydırmadan yapılan temizliğe ben temizlik demem. Sadece tozu toprağı almakla iş bitmiyor; mekana biraz ruh, biraz da yeni bir enerji katmak lazım. Zaten aynı düzeni uzun süre görünce insanın içi kıyılıyor. Ev dediğin biraz nefes alacak, arada bir kabuk değiştirecek. Tabii hırsımızı alacağız diye bütün evi savaş alanına çevirip akşamına bel ağrısıyla kıvranmanın da lüzumu yok. Yerini değiştiremiyorsak da en azından dengesini buluruz, maksat ortamın havası değişsin.
Hayır ya en sinir olduğum şey, annem koltuk dolap ne varsa sürekli yerine değiştirtiyor. Evde hamallık yapmaktan yoruluyorum bazen.😅
Aynı ben işte 😂
O kdr çok değiştirdim ki en son artık annem illallah etti ve yeter diyip duvara monteli ürünler alıp koydu temizliğinde keyfi kalması anlayacağın
Evi değiştireceksiniz elinizden gelse 😃😃
Haha 😂 hiç sorma var öyle huylarimiz işte
Evet çalışma alanından uzağa konuşlandirir rahatça temizlikyapar
Asla , değişen düzenden ne nefret ederim neyi nereye koyduysam orada kalmalı 😂
Yok Ben genelde halının altına atıyorum ne varsa bizim hatunla toplayıp çıkartacağız sonra
Bazen, dün yaptım temizlik misafir gelecek diye😀
Temizlik yapmıyorum abla 🤣 bazen bizimkiler yardım isterse o kadar
değiştirmem, neyi nereye koyduysam o düzen bozulmasın isterim, aradığımı bulamam sonra
Bazen
Arada değişiklik güzel oluyor
Değişiklik güzel ya 😂
Sıkılmışsam değişir. :)
Hayır değiştirmiyorum
Bunu herkes yapar
Arada bir tabii ki değiştiririm
Yorucu oluyor artık boş verdin
ablam bazen değiştiriyor
Değiştirmiyorum.
Koltuklar hariç değiştirmem.
Evet özellikle dip köşe temizlerken