Sizin için ev nedir? huzur bulduğunuz yer mi.. yoksa bazen ev insanlar mıdır, nedir? 🙃🌸
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sizin için ev nedir? huzur bulduğunuz yer mi.. yoksa bazen ev insanlar mıdır, nedir? 🙃🌸
Yorulduğmda güvenle dinleneceğim ve kendimi tamamen teslim edeceğim mekandır. Konforum, bu sıcaklık sayesinde hissedilir. Bazen tadilat edilmesi gereken şeyler çıkabilir, onları mental olarak dinlemek ve onarmak için gerekli olan ortamı sağlar. Sıcak bir yemek kokar, davet eder seni hoş bir kokusuyla. Muhabbeti açar, yüzünü tebessüm ettirir. Bir yandan ruhun, bir yandan karnın doyar. Çocuk gibi sevindiğin, eğlendiğin ve dilediğin gibi kendini dışa vurduğun duygusal bir limandır. Sevdiklerinle bir ömür huzurla olacağın yerdir.
Ev, seni en dağınık halinle görüp yine de senden yüz çevirmeyen yerdir. Kusurlarını bilir ama onları dışarı taşımaz. Kapısı sana açıktır, fakat seni içeride tutmaz. giderken özgür, dönerken yabancı değilsindir. yorulduğunda dinlendiğin, kaçmak istediğinde saklandığın, sustuğunda bile kendin kalabildiğin yerdir. bazen dört duvardır, bazen bir insan
Sence nedir 🏡 ?
Cevap
8Cevap
"Evim sensin" filmi geldi aklıma:))
Bazen bir mekan, sığınak; bazen de gölgesine sığındığın kişidir.
Orijinali daha da güzeldir😌
Dönemsel , enerjisel olarak insanın düşünceleri değişiyor
şu an için ev iyi
Huzur, sakinlik veriyor, para harcamıyorum :)
Değişir duruma göre, bazı evlerin ruhları var bence ve o evlere taşınmak yeni bir duygudur. Ama ruhsuz bir eve taşınmışsan sadece bir yerdir 🙃
Ait hissettiğin yerdir. Bu bir kişi de olabilir..
Kendi krallığım
Ev huzurdur ya rahatlıktır
Her gün yeniden kendimi inşaa ettiğim Koza
Vicdan duygusu varsa huzurdur
Doğduğun ev kaderindir..
Duygu dur
Kesinlikle duygu
Ev Teoman'ın dediği gibi bir duygudur
Huzur buldugum yer kesinlikle daha rahat ediyorum
Duygudur
İkiside
Duygu