Güncellemeler
5 gü
Niye diyenler olmuş, arkadaşlar çünkü evi su basabilir geçenlerde markete gidip gelmiştim klozetin su borusu patlamış 10 dakikada banyo göl olmuş düşünün. Evden çıkmadan vananızı ne olursa olsun kapatın benden size tavsiye.
Güncellemeler
5 gü
Elektrik kesilmez ama doğalgaz ve su kesilir. Özellikle çamaşır vanasıda açık kalmasın
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır. 3 yıldır yalnızım ne doğalgaz ne su vanası hiç kapatmadim şehir dışına çıksam bile. Her dışarı çıkışında doğalgaz vanasını kapatan biliyorum. İnşallah sorun yaşamam bundan sonrası içinde
Hayır ilk defa duydum senden
@Balımmmki Tesisatı sıkıntılıysa evi su basmasın diyedir.
@Musti423 olabilir
Aklıma bile gelmez
Çok zaman gelmessek evet
su-doğalgaz kapatırım.
Gaz kapatirim su kapamam
Güncellemeyi oku ve kapat zarar gelmesin evine.
Okudum hak veriyorum benimde yatak odami su basti
kesinlikle.. açarkende yavş yavaş açarım vanayı
Su vanası patlamasın diye mi bak ben onu akıl edemedim
yok. ani su basıncının verebileceği zaralardan korunmak için
çevirmeli vanalarda zaten bu işlemi doğal olarak yapıyosun, kollu silindirik küresel vanaysa yavaşça suyu açmanı öneririm
ayrıca evdeki değerli elektrikli cihazlar içinde, buzdolabı, bulaşık makinesi ve tv için özellikle voltaj korumslı priz kullanırsan, evde varkende yokken de elektrik kesilmelerinden ani voltaj değişimletinden kartlar yanmaz.( ihtimal). son olarak , belki aklına gelmemiştir ama, kombi varsa şalterini indir. dışarıdanda d. gaz vanasını kapat.
iyi günler dilerim.
Voltaj korumalı prizlerde pahalı kaç adet almam lazım
değerli cihazlarına al yeter. buzdolabı, çamaşır mk. tv ve bilgisayar.. tekli ya da ikili fişe takılanlardan. çoklu prizlerde var ama ihtiyaç yoksa gerekte yok. ama evet haklısın pahalı. ams cihazların zarar görürse keşke dersin. her ay bir tane al mesela buzdolabından başla çünkü çamaşır ya da bulaşık makinesi ihtiyaç halinde kullanılıyor diğer zamanlar kapalı.
aslında imkanın olsa dışarıda su saatinin önüne basınç sensörü alsan ve bunu taktırsan bir ustaya. su konusunda kafan ağrımaz aklın kalmaz
https://www.trendyol.com/basinc-dusurucu-y-s7202
neyse bunlar hep aklında olsun..😀 sen öncelikle korumalı priz buzdolabına ve bilgisayarına al, yani iki tane
aa tv de var👍
Şimdi ben akım koruyucu alıcam üçlü fişe taksam işe yarar mı?
www.trendyol.com/.../cm-3553-su-basinc-regulatoru-3-4-inc-pirinc-basinc-dusurucu-su-saatlerine-uygun-p-1153203636
bak hangi cihazları koruduğu sağ aşa resimde görünüyor su basınç regülatörünün
www.trendyol.com/akim-korumali-priz-y-s3398
3 cihaz için al bir buzdolabı 2 bilgisayar 3 televizyon
yarar
uzun zamandır faydalı olduğumu hissettiğim tek sohbet bu burada 🤷
Hayır niye ki
Güncellemeyi olu
Kapatmam
Kapatırım
Kapatırım
hayır
Su ve doğalgaz
Yoo hayır
Valla anca bi kaç gün gidersem olur
Evet
Tesisat işi yapmıştım doğru diyor
Teşekkürler.🙏🏻🙂
Rica ederim öyle çok zarar eden müşterim oldu du saat panosu ya da dişarda PVC şu borusu güneş görünce falan don olur çürür patlar müstakil yerlerde bu çok görülür Köy'de