Kapı numarası da 4. 5 senedir kapı numarası 4 olan evlere hep gittim!. Sorunlu oluyor zaten!. Evi sevemedim. Çok sıkılıyorum bu evde yardım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kapı numarası da 4. 5 senedir kapı numarası 4 olan evlere hep gittim!. Sorunlu oluyor zaten!. Evi sevemedim. Çok sıkılıyorum bu evde yardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer evde rutubet varsa ileride farklı hastalıklara neden olabiliyor. Astım vesaire gibi en kısa zamanda başka bir eve taşin
Aslan kral!.
Tamam haklısın evi taşımak o kadar kolay değil ev kiraları çok fazla ama orada kaldığın zaman sağlık açısından da kötü olacaksın ve belki bu ileride sana daha da masraf çıkaracaktır
Tam benim kafamdasın bu konuda!. Gerçekten
Para hırsı bürümüş ev sahiplerini ful yalan çekiyorlar
Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda hani ne yapacaksın
Aynen öyle ev sahiplerinin zaten umurlarında bile değil İnan evi anlattıklarında şatoda yaşayacağını sanırsın o kadar boş konuşuyorlar
Tesisat yaptırmıyorlar!. Eve hava girmiyo rütubetli evde!. Duvarda çim yok ya diyo yalanlarını si kiyim!. Çok qara kazanıyo kusun işe kapıdan taksiyle git diyo ta ş ş ak geçercesine (!)
Ya diyorum ya işte insanları para hırsı bürümüş değil mi yani bir şekilde evine bakar insan sonuç olarak kiraya veriyorsun kiracın üstünden para kazanıyorsun bir şekilde bakarsın evine Ama yok niye boşuna masraf olsun ki onlar için para gelsin de ne şekilde gelirse gelsin
Aynen öyle yapacam başka eve!. Benim kızdığım işadamı ne kadar tanıdığım varsa 10 milyar kira veriyo!. 14 yaparsa çıkacam diyo o işadamları!. Rütubetsiz diyerek bana 18 milyara tek oda verdi (!)!
Aşağılık pislik Peki açıklaması ne oldu söyledin mi bu nasıl bir ev bu ev niye bu kadar bakımsız açıklaması ne oldu?
Burcun ne?
Burcum boğa.
Dün taşındım gece!. 24 saet olmadı kiramı verir mi sence alıp çıksam? Telefonumu şarj ediyim arıcam
Kesinlikle ara ben bu evde hiçbir şekilde kalamam siz bana bu şekilde söylemediniz de hakkını ara bu nedir? Birazcık sert çık böyle yumuşak yüzlü olursan sana şunu der ben kirayı aldım vermem sana orayı verince kaybım oldu filan yani bir sürü laf kalabalığı yapar
Sağlığım degerli!. Net
Tabii ki sağlığın değerli hem de her şeyden herkesten. Kesinlikle bunu korumak zorundasın ve anlattığın kadarıyla bu ev de yapamazsın asla.
Sonuçtan beni mutlaka haberdar et
Evin görüntüsü eskiden yeni tarzı Amma eve zerre hava girmiyo kapılar kapandığında temamen boğuk ve küf kokusu!. Bu rutübet demek net!. Sence? Zaten 1+1 ev ve 2 odada da klima olması rütubetin delili değil mi?
Kesinlikle seninle aynı şekilde düşünüyorum ya zaten bak evin içerisinde o kokuyu alabiliyorsan ve bu koku seni rahatsız ediyorsa o evde yaşayamazsın ihtimal bile yok. Ev ne kadar güzel olursa olsun bak görüntüsü eşyaları ne kadar iyi olursa olsun bu koku varsa o ev yaşanmaz bu kadar net
Telefonum şarjı 100 olsun önce arayıp sonra seni haberdar edicem
Onran önce bişe dicem sana
Söyle lütfen
Ev bulana kadar bi otelde kaldım ben zemin katı ucuzdu ama rütubetliydi otellerin zemin katı rütubetli olur zaten ama üst katları şahane!. O otelin sahibi bana hep kebessümlü konuştu hatta çıkacam dediğimde ev bulabilecek misin dedi? Şimdi o otelin sahibini arasam bana hep rütubetli ev vermeye çalışıyorlar sizden ricam bana rütubetsiz bi ev bulabilir misihiz? Desem o otel sahibi bu kız takık yamaydı bana mı düşünür ayıp mı olur ne düşünür?
Şimdi şöyle söyleyeyim sana az çok otel sahibinin sana karşı tutumunu niyetini anlamışsındır eğer sana karşı ilgisi varsa sen bu sefer aradığın zaman özellikle aradığını bu şekilde yaptığını zannedebilir ve peşini bırakmayabilir. Hani dediğim gibi sen daha iyi birisin Sana karşı tutumu nasıldı bir hoşlandığı ya da başka bir şey olduğunu fark ettin mi Sen bu konuda?
Sadece onu dedi hoşlanıp hoşlanmadığını bilemem?
Otelin aşçısı bana Sen niye bu kadar kibarsın? Dedi gülerek? Bundan ne anladın sen? Yani otelin sahibinin bana karşı bi düşüncesi mi var da öyle dedi?
Yani dediğim gibi başına bela olabilir ama şunu yapabilirsin aslında arayıp ya kusura bakma rahatsız ediyorum işte erkek arkadaşım ya da nişanlım gelecekti işinden dolayı gelemedi hani ben de sizin samimiyetinize dayanarak sizden böyle bir şeyi rica edeceğim dersen belki adam duracağı yeri bilir hani tabii yine sen bilirsin ama direkt arayıp da bunu söylersen olay farklı yerlere gidebilir diye düşünüyorum ben
İşte bilemem belki de o otelin sahibinin Gerçekten sana karşı hisleri vardır ve sen de bunu yaptığın zaman olay dediğim gibi sana farklı yerlere gidebilir Bu yüzden dikkat etmen lazım
Hakkımda konuşma mı geçti acaba? Resepsiyonist çok yakışıklıydı onunla hoş sohbet tarzı merhabalaşmalarım oldu ara ara!. O da benimle konuşurken gülüyordu gözleri ben de aynı şekilde!. Ama sadece konuşma anında sonra ilgisizleşiyordu. Otelden çıkmadan 2 gün önce otel sahibi ile yakışıklı resepsiyonist bana bakarak gülüşüyorlardı ben kapıdan geçerken!. Hatta otel sahibi kafa sallayarak güldü bana?
Yani dediğim gibi eğer böyle bir şey varsa yardım istediğin zaman kesinlikle konu farklı yerlere gidebilir tabii bilmiyorum Eğer senin de otel sahibine karşı bir hoşlandığım varsa bu şekilde yapabilirsin.
Ev istesem benim otel sahibi ondan hoşlandığımı mı düşünür?
Sonuç olarak tek başına yaşadığın için ekstra dikkat etmen gerekir bence hani o yüzden sen bilirsin bu konuda ama yerinde olsam başımın çaresine kendim bakardım
İşte senin niyetim burada kötü değil aslında ev istiyorsun ama bu sefer otel sahibi aa benimle iletişim kurmak için bahane buldu kendi kendine ev bulamıyor mu diye düşün. Bak farklı bir boyutu da şu eğer o tarz sahibine karşı ilgin varsa bu şekilde de iletişim kurabilirsin yani dediğim gibi burada seninle düşündüğün önemli
Otel sahibi bana asılsın önemyi değil!. Kadını tek bıraklazlar dışarrda i t si keceğine o çevremde olsun!. Erkekten de korkmamak lazım!.
Anladım anladım Şu anda seni daha iyi anladım ne demek istediğini ne düşündüğünü yani senin düşüncen bu şekilde saygı duyuyorum O halde arayabilirsin
Yok yok * cık peşinde çok erkek var rahat bırakmıyorllar zateh!. Namus peşinde değilim ki niye namusunu koru mantığında sın? Bu konuda hiç anlaşamıyoruz manipüle ediyorsun!.
Ne anladın i t * o zaman (!!. Namus korunmaz ki!. Güçlü adamlardan koru kendini diyorsun güçsüz seni si k sin diyorsun (!)! Hayır!.
Ben kesinlikle ben sana bu konuda öyle bir şey demek istemedim burada özellikle sana sordum Senin amacın ne hani gerçekten karşıdaki insandan hoşlanıyorsan bir adım bekliyorsan bu olabilir. Benim amacım şuydu demek istediğim şuydu belki de adamın peşinde düşmesinden rahatsız olursun ya da belki seni takıntı haline getirebilir demek istediğim tamamen buydu da sen beni çok yanlış anladın 🙂
Ben anladım seni düşünceni de anladım Ama sanırım sen beni bu konuda anlamadın kesinlikle ben senin söylediğin gibi düşünmüyorum düşünmedim de
Ben sana namusumu koruyum mu sormadım... Hayır!. Otel sahibi benim ondan hoşlandığımı düşünür mü?
Konu çok farklı yerlere gitti sonuç olarak bu senin hayatın senin yaşayacağın şeyleri ben karışamam yalnızca sana görüşümü söyledim Ben burada senin tabii ki beklentin önemli
Ben de sana diyorum ki evet oda sahibi ondan hoşlandığını düşünür
2026 yılı boyunca çok sa pı k tarafından sokak it lerince taciz edildim!. Sen kalkmış güçlü adam sana asılır diyorsun (!)!
Tamam ben yorum yapmıyorum bu konuda sorduğun soruya cevap veriyorum otel sahibi bu durumda ondan hoşlandığını düşünebilir net
Ben hiçbir şey demiyorum yalnızca sorduğun sorulara cevap veriyorum. Ne soru sorarsan ona cevap vereceğim kısa ve net yorum da yapmayacağım
Tek başına başının çaresine bakma yoktur!. Net
Otel sahibi ondan hoşlandığımı düşünür yani net?
Katılıyorum bu konuda kesinlikle. O halde arayabilirsin
Düşünür bence benim görüşüm bu yönde düşünmezse bile en azından adım atmış olursun adım attığını görür.
Eve ihtiyacı olmak ondan hoşlandığım anlamına gelmez ki ne alaka?
Ya öyle bir dönemdeyiz ki insanlar bu şekilde yanlış anlaşılmaya çok açık Benim demek istediğim oydu sana aslında hani belki de şunu da düşünebilir Gerçekten eve de ihtiyacı var şunu da düşünebilir benden hoşlandığı için evi bahane etti anlatmak istediğim bu sana
Evsiz kalarak gittim onun oteline!. Eve ihtiyacım olduğunu o da biliyor!. Ev eşyalarımı da aldım otel odasına!
Eğer bunları yaptıysan o zaman ev için aradığını düşünebilir. Hani oradayken ev aradığını biliyorsa o zaman yanlış anlaşılma olacağını düşünmüyorum
Otel sahibi dedi bana hatta ev bulabilecek misin? Diye?
Tamam o halde mutlaka ara bana şöyle güzel bir ev bulabilir misiniz de bence. Eğer o da dediyse Sana kesinlikle arayıp yardım isteyebilirsin
Olmaz dedi!. S iktirsin git in
So kak ta kalacam herkesin dikkatini çekecek!. Nasıl?
Ev sahibi mi olmaz dedi, Şeref yoksunu
İki dekolteye erkekler bütün istekleri yapıyorlar!
Gerçekten öyle yapıyorlar yani doğru söze ne denir ki.
Otel sahubi yok dedi! Git emlakçıya dedi!.
Bunlar nasıl insan ya yani bir yardımcı olmak bu kadar mı zor.
Bu evden taşınıp bokağa gidecem nasıl?
Şu anda anlıyorum çok sinirlisin canım da çok sıkkın. Çok haklısın da bir şey de diyemiyorum Sana isyan ediyorsun. Bu arada neredesin sen?
Bu paramı vermezse 1 ay burdayım. Faturalar hem bana ait hem de faturalarımı göstermiyo!. Sayacğm ayrı!. Faturayı göstermem dedi girerken? Sence niye saçma değil mi?
Tabii ki çok saçma faturayı niye göstermiyor senden fazla para isteyecek faturayı ödeyecek artan para da kendisine kalacak. Bu nasıl bir ev sahibi?
Konuşalım mı bana iyi geliyorsun
Olur tabiki
Gizli sin?
Açmıştım hiç yazmayınca Ben de tekrar kapattım dur açıyorum
Hangi sehride kirası bekadar kaç yıllık bina?
18 kina tek oda!. Çok pahalı
Hangi sehir
Klima taktırp bem alna özelliğini aç.
Elektrik parası ayda ne kadar geyir biliyor musun?
Sürekli açarsan 1000 - 1500 tl civarı
S k git
Biri duvarı mopla demiş 😂
Si k tm onu zate!.
duvarları mopla sil
Si ki yim sse ni!..
CİMER’den şikayet edicem tırrek yorumunu silme ss aldım
tazminatımı hazırla kapına tebligat gelince anlarsım bye bye 😜
Taşük geçen testis !.
Aç p i s l ik!.