Diğer Sobalı ev kiraladım sobanın bacası örüldüğü için soba yakmaya uygun değil soğukta kalıyorum bir ay kalacak yer nasıl bulabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Param yok hepsini buraya verdim Güncellemeler+1 yıl Gümüşhanede yaşıyorum -10 mini ısıtıcı bile donar ısıtıcı al diyenler olmuş Sobalı ev kiraladım sobanın bacası örüldüğü için soba yakmaya uygun değil soğukta kalıyorum bir ay kalacak yer nasıl bulabilirim? Cevapla Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
111Mehmet111 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Eğer sadece bir ay ise battaniyeler ve yorganlar içinde olabilir 0 3 Yorumla 111Mehmet111 +1 yıl ya da başka birisininde dediği gibi minik bir elektrikli ısıtıcı al İnşaallah. Yorumla Soran +1 yıl Onlar ısıtma Yorumla 111Mehmet111 +1 yıl Isıtıcı donmaz. -100dede olsan donmaz diye düşünüyorum. Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl işin ilginç yanı sobalı ev diye kiralanan evin baca gideri örülü ve kiraladığın eve hiç bakmamışsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kiralık daire bulmak kolay değildi bulduğuma taşındım Yorumla
asklıveee Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Elektrikli ısıtıcı al 2 2 Yorumla Soran +1 yıl -16 yı buluyor burayı ısıtmaz Yorumla asklıveee +1 yıl Üflemeli olanlar var al 2 tane koy iki yana hamam gibi yapar ama fatura güzel girer Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Hangi şehirdesin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gümüşhane Yorumla Peynirciyim +1 yıl Kaymakamlığa başvur, durumunu izah et. En kötü ihtimalle bacanı açar ve sana yakacak yardımı yaparlar. Yorumla Soran +1 yıl Başvurdum dönüş yapılmadı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasil iş o? Bunlari bilmeden mi kiraladin? 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Airbnb arastir. Bilemedim Yorumla Soran +1 yıl Eve ihtiyacım vardı kiraladım Yorumla
yulukhan Takip Et Xper 7 Yaş: 21 +1 yıl Küçük ufolarla idare et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Isıtmaz Yorumla
baycon533 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Ankaradaysan bana gel.. gelebiliyasan yine gel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla baycon533 +1 yıl Hımmm olsun gelebilirsin Yorumla
BırakÖyleKalsınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl hangi şehir 0 3 Yorumla BırakÖyleKalsınnn +1 yıl yardımcı olmak için sordum ama Yorumla Soran +1 yıl Gümüşhane Yorumla BırakÖyleKalsınnn +1 yıl neden teksin dertleşmek istersen yazarmisin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şehir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gümüşhane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel bu yana Yorumla
YenibosnaMAT Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Şehir? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gümüşhane Yorumla YenibosnaMAT +1 yıl İstanbul olsa yardımcı olurdum ama maalesef. Üzgünüm. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eğer sadece bir ay ise battaniyeler ve yorganlar içinde olabilir
ya da başka birisininde dediği gibi minik bir elektrikli ısıtıcı al İnşaallah.
Onlar ısıtma
Isıtıcı donmaz. -100dede olsan donmaz diye düşünüyorum.
işin ilginç yanı sobalı ev diye kiralanan evin baca gideri örülü ve kiraladığın eve hiç bakmamışsın
Kiralık daire bulmak kolay değildi bulduğuma taşındım
Elektrikli ısıtıcı al
-16 yı buluyor burayı ısıtmaz
Üflemeli olanlar var al 2 tane koy iki yana hamam gibi yapar ama fatura güzel girer
Hangi şehirdesin
Gümüşhane
Kaymakamlığa başvur, durumunu izah et. En kötü ihtimalle bacanı açar ve sana yakacak yardımı yaparlar.
Başvurdum dönüş yapılmadı
Nasil iş o? Bunlari bilmeden mi kiraladin?
Airbnb arastir. Bilemedim
Eve ihtiyacım vardı kiraladım
Küçük ufolarla idare et
Isıtmaz
Ankaradaysan bana gel.. gelebiliyasan yine gel
Değilim
Hımmm olsun gelebilirsin
hangi şehir
yardımcı olmak için sordum ama
Gümüşhane
neden teksin dertleşmek istersen yazarmisin
Gel bu yana
Şehir?
Gümüşhane
İstanbul olsa yardımcı olurdum ama maalesef. Üzgünüm.