Güncellemeler
5 gü
Çok para aslında ama sanal yapacak birini bulamadım napayım? Çok istekliyim..
Güncellemeler
5 gü
Off vazgeçtim eve birini çağırmayacağım uğraşmak istemiyorum sanal bulmam lazım :D
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cidden riskli mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aile ortamında sıkıntıdır tabii ki ama tek evdeyken ne olacak yani Allah Allah
Bu saflıkla iyi yaşıyon
Kral eve cinsel olarak birini çağırmayacak mısın Ben dedim ki evde tek sen niye çağırmayasın çağırabilirsin parasıyla değil mi istediğini çağır bana ne
Yahu işte ne olur sıkıntı olur mu onu soruyorum normalde hiç gireceğim işler değil sanalda konuşup öyle atıyordum 2, 3 bin falan ama bulamadım el mecbur çok şstekşiyim çağırıcam 5 10 bin diyorlar of
Yani sonuçta ne olacak en fazla ailen öğrenirse ağzına sıçarlar
Bir şey olacağını sanmıyorum millet o kadar çağırıyor da bir şey olmuyor Bir şey olmaz bence bilindik böyle daha böyle güvenilir birini bulabilirsen sıkıntı yok bence
Hiç yok ki bu çevrem ben hep sanal seks için para verdim bugüne kadar onu daha çok seviyorum sohbet etmeyi makada yapıp fantezi konuşup para vermeyi eskort işi beni bilmiyorum stres editor ya
Araştırmam lazım Ben de hiç anlamam zaten yani ihtiyacım da yok da yani Twitter'da falan vardır rahat
Kanka genelde burdan buluyordum da haklısın twitter Instagram hiç bi şeyim yok andjdkkd
O zaman açman lazım bu tarz platformlar bir de tiktok'ta falan da olabilir bu arada çünkü benim karşıma çıktı böyle mesela canlı yayın izliyorum böyle canlı yayın yorumlarında ya da başka yorumlarda böyle çıkıyor falan önüme ne alaka bilmiyorum ama
Onlar dolandırıcı ya
İnan bilmiyorum ama işte araştırman lazım Bir de şey vpn'e girip bu tarz uygulamalar falan var işte internette siteler falan böyle yabancı orada Türk kullanıcılar falan var bayağı oradan da bakabilirsin x🐹 gibi uygulamalar mesela Türklerin en çok kullandığı hangi 🔞 siteler varsa onları araştır orada daha çok bulabilirsin bence
Kanka onlar da baya pro olanlar var ama ben daha samimi bana özel bi süre konuştuğumuz tarz birini zenginleştirmeyi seviyorum onlar herkesle her an ilgileniyor
He anladım sen galiba duygusal bağ kurmadan cinsel hayat yaşamayan türdensin benim gibi anlıyorum seni bu zor biraz ya ama belki bulabilirsin bu tarz uygulamalardan çünkü hani yeni başlamış olanlar vardır belki illa Türk onlardan birini bulabilirsin
Kanka umudumu baya kaybettim ya çağırmayacam da eve bugün yokluktayız gibi
Galiba öyle sen yine iyisin abi ya Ben aile evindeyim çağırsam ağzıma sıçarlar Bir de dindar bir aile gerçi ben böyle bir şey pek isteyen bir insan değilim ama bir şeyler yaşamak istiyorsun bir insan olarak yani birini seveyim sevgili yapayım da bir şeyler yaşayayım istiyor musun ona da yok yani çünkü niye millet ne der el alem ne der
Kanka erkeksen kız muhabbeti yapalım mı? Güzel kızları yorumlayalım mı eğlenxeli olur
erkek değilim
Özür dilerim benş yargılamayıp yardımcı olmaya çalışınca erkek sandım cidden anlayışlı bi kızsın belli yargılamadığın işin teşekkür ederim senin gibi arkadaşlarım olsun çok isterdim
Tamam o zaman ben profilimi açayım arkadaş olarak takılırız
Takip attım xperim yetmiyor ama sen yazabilir misin 🥹
Tamam yazdım saçma bir şey yazdım
Erkeksin yahu ne riski olacak sende.
Nerde yasiyon canim
İstanbul'da
Bende
Ben uzbekim canim
Eve mi geliyorsun sen de
Evet canim
Nasıl ulaşırım sana
Fake instan var mı canim