- şimdiki tüm resimleri atmadım çok fazla olur diye fakat görüyorsunuz küvetlerin içi silinmedi koltukta yorgan tüyler hepsi duruyor süpürmedi balkonlardan bir tanesi silinmedi otu kesti mesela ama taşların arasındakilerini koparmadı bazı yatak odalarda yastık yorgan değişmedi sonra da kapıda çöp vs falan duruyor bir tane çöp poşeti falan BANA DA DİYOR Kİ SAHİBİ ARIYOR İBAN ATAYIM PARAMI VER DİYE ben de diyorum ki evin yarısını yaptın yarısını yapmadın ev çok büyük diyor 4 kişiyle ancak bir günde bu kadar yapabildik ben de diyorum tek kuruş ödemem yarım işe bana diyor ki OĞLUM burası Almanya değil burası Türkiye hahaha ben de dedim gel de al hâlâ bekliyorum gelmesini bir de aptal gibi bu hizmete para ödeyeceğim havuzu bile yapmadılar Almanya değilmiş evet Almanya’da utanırlar bunu yapmayı

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ödemelisin elbette. Tamamını ödemezsin sende yarısını verirsin ne kadar iş yaptıysalar
Yok öyle bir dünya kanunen de yok anlaşma anlaşmadir yapilmadiysa ödeme yok
Bu arada yatak odasındaki fayanslar gözümü kanattı. En yakın zamanda oraya parke yaptır.
Tamam yarin sana yazicam bi ögrenim parke fiyatini ve yapilmasini iban atarim
Ödemeyin
Vallah ödemicem ya düzgün yapar ya da parayi alamaz yarim işe kim para öder
Kesinlikle
Zike zike alırlar
Alamazlar vermem
Burası Türkiye git bakalım
16 senedir burdayim alamaz ki kapima dahi gelemez yarin gelir işini düzgün bitirir ya da para yok aob mesajim zaten öyledi