Güncellemeler
3 gü
Bunu çok merak ediyorum tüm evli kadınlar toplansin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kullanıcı, evli kadınlara yönelik bir soru sorarak eşlerinin ev işleri, yemek yapma ve temizlik gibi günlük sorumluluklarda gerçekten eşit düzeyde katkı sağlayıp sağlamadığını merak ediyor, amaç, ev içi iş bölümünün pratikte ne kadar dengeli olduğunu öğrenmek.
Bunu neden açıklama gereği duydun slak mi var
Yok daha neler. Üzerine çocukta yapsınlar mı?
Niye başka ne işe yariyorsunuz
Ya cidden merak ediyorum. Ne yiyor ne içiyorsunuz. Neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Okan seni baban mi dogurdu
Evlenince görürsünüz işler nasıl ilerliyor.
Siz iş yerinde kocanıza yardım ettiğiniz kadar yardım isterseniz adaletli olur. Herkes çalışıyorsa başka...
Herkes çalışırsa keşke başka olsa adam ayağını uzatıp dinlenirken kadın işten geldiğinde yemek yapıyor temizlik yapıyor öyle bahsediyorsun ki ülke sorumlu doğru düzgün erkek kayniyor sanki
İtiraz isyandan başka bir şey yok. Kin kusmaya gelmişsin buraya
Yazdığım doğruyu kin olarak algilaman küçük beyninden kaynaklı siz neden bir kerede sucunuzu kabul etmiyorsunuz surda hakin namusu hakkında soru olsa haldır huldur buraya kadınlara namus dersi vermeye gelirdin
Kim kusurunuz yetmiyor şimdi de saldırıp hakaret ediyorsunuz. Ne oldu böyle haklı mı oldunuz
Herkesi genelde keyfine göre sataş atıp tut bas git kişisel tatminden başka bir şey değil saygısız
Hiç hakaret etmedim beynin küçük kadınların namusu ve nasıl olması gerektiğinden bahsedince hepiniz yamyam gibi akıl vermeye geliyorsunuz namus ahlak dersi verip duruyorsunuz erkekler olarak bu ülkenin erkekleri olarak sizin namus ve terbiye dersine ihtiyacınız var.
Git kime kusuyorsan ona kus benim konuşmadığım konular hakkında benimle tartışma yaşıyorsun kendi kendine saygısız.
çoğunluğunki etmez
Ben ederim
Ben baya etmiştim