Tamirci bile çağırmıyorum eve, koltuğa oturur diye su ister diye misafir için bardak ayırdım kenara bir tane, evde de eşimin su içme bardağı ayrı, çay içme bardağı ayrı, hep o bardakları yıkayıp onda veriyorum çayı. Misafir alamıyorum eve, kendi anne babam hariç, eşimin tarafını eve davet etmedim hiç, biri bir şeye dokunacak diye olumsuz enerji istemiyorum evimde ama bu temizliğim, titiz oluşum yoruyor zamanla beni, toza, pisliğe, çekirdek çıtırlamasına bile tahammül yok, eşime çekirdeği de yasakladım evde
Güncellemeler
4 gü
Hcıudud
Güncellemeler
1 gü
Mööşşü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kadarı titizlik değil hastalık bence
Nasıl duzelır sence
Ne zor eşine ve eşinin ailesine karşı ama :)
Bu kadarı çok abartılı ama
Ne zamandır var bu durum
Evlendıkten sonra olustu
Durduk yere nasıl oluyor ki öyle titizlik hastalığı
Temızlık askına geldım😂
Ne zamandır evlisin
Esin olsam seni balkondan aşağı atar kurtulurum ruh hastasısin çünkü
Ahahaha hıc gülesim yoktu
Senı eşin olunca balkondan asağı atsın o halde agzından cıkan kelimeyle imtihan ol
Hasta mısın sen kızım yukarda yazdıkların ne peki? senin gibi bir manyak olursam zaten ben kendimi aşağı atarım kimseye gerek kalmaz çekilir mi evde senin gibi biri
Begenmeyen gitsin zorla tutan yok ki benım evde kurallarımı begenmıyosan gıt dedım gıtmıyor kurallarıma uyuyo
Hastasın sen kural falan değil bu.
Düzelir mi sence napmalıyım
Niye böyle peki daha önce böyle miydi yani acaba yaşadığın başka bir olumsuzluktan dolayida olabilir
Bekarken bu kadar degıldım evde bulasık cok cıkmasın dıyede cok bardak kullanmıyorum herseyde kendımı kısıtlıyorum sacma sapan
Evliliğinde yolunda gitmeyen başka şeyler var mı veya çocukluğuna inmek lazım her şeyi kisitlayip bir yere yetiscekmis gibi yapıyorsan bu çocukluğunda yaşadığın bir travmayla alakalı olabilir