Benim içime sinmiyor, tekrar duruluyordum. En sonunda makine bozuldu. Yenisini almak içimden gelmiyor, zaten elimde yıkıyorum. Gündelikte sıkıntı olmuyor da misafir gelince bir yığın bulaşık oluyor, o zaman zorlanıyorum.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim içime sinmiyor, tekrar duruluyordum. En sonunda makine bozuldu. Yenisini almak içimden gelmiyor, zaten elimde yıkıyorum. Gündelikte sıkıntı olmuyor da misafir gelince bir yığın bulaşık oluyor, o zaman zorlanıyorum.
Ben ilk yıkamadan sonra kısa süreli kapsül koymadan iki kere daha yıkıyorum. Bazen unutup bidaha yikiyorum. İster elektrik su fazla gelsin ister makine bozulsun umrumda değil. İlk yıkamada o kokuyu alınca nefret ediyorum. Keşke imkan olup elde yıkasak.
Uzun zamandır elde yıkıyorum tek şikayetim tezgah üstünün kalabalığı hiç bitmiyor misafir gelince tezgah üstünde yer kalmıyorya bulaşık ya da yıkanan bulaşıkların kuruması bekleniyor tezgahım küçük ve masamda yok mutfakta tatlı servisinde çay servisinde kullanacağım alanım kalmıyor ama makina tüm bu kalabalığı içine topluyorve tezgahın kalabalık dağınık görünmüyor
Yani haklısın. Alan yoksa makineye doldurmak en mantıklı olanı. Sen yine de al bitane. Birde araştır. Yeni makineler belki daha iyi dürülüyordur.
Cevap
6Cevap
Ben makine bittikten sonra tekrar sudan geçiriyorum
Doğal bulaşık deterjanı, kapsülleri de var. Bitkisel olanları tercih edebilirsin
Hangi markalar
Bende isim ve link alabilirim
Ben sıvı deterjan koyuyorum bir çay kaşığı kadar 2 fısta yağ çöz tamamdır tableti bırakalı yıllar oldu
Gerçektenmi peki matlaşma falan oluyormu bardaklarda su izi vs
Beyaz temizlik sirkesimi yoksa üzüm sirkesimi
Makineden çıkmış bardağa su doldurunca bile yüzey de köpükler oluşuyor
Keinlikle ve onu yiyp içiyoruz
maalesef yumusatıcılar şampuanlar diş macunları deterjanlar parfümler her şey insan sağlığını bozmak için.
Ben mesela su içmeden önce bardağın içini bir defa çalkalarım. Deterjan kalıntısı kalmasın diye. İyi markaları kullanmakta fayda var birde.
Bardağın yıkansada aynı deterjan kaşığında tabağında tencerende kalıyor yemekle berber yemiş oluyoraun onu su içerken bardak yıkaman sadece psikolojik olarak kendini rahatlatmak oluyor
Elinle yıkarken tükürükle mi yıkıyorsun kral yine kimyasallarla
Sıvı kullan o daha iyi
Sıvı deterjan koyulurmuki makinaya
Evet koyuluyor ben finish kullanıyorum makinamda
Çok daha etkili ve tortu kalmıyor
Makina alırsam denerim
Hem bulaşıklar temiz parlak çıkıyor hem parlatıcı veya sirke hiç kullanmıyorum mutlaka dene
Bende tekrar duruluylrum
Kimyasal iyidir mikropları öldürür
Arap sabunu ve sirke koy ben kullanmıyorum derya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?