Arkadaşlar eve temizlikçi haftalık geliyor fakat bazı şeyleri eksik yapıyor. Temizlikçiye verdiğim para 4200 TL genelde bahşiş de veriyorum 4500 TL’ye denk geliyor fakat yaptığı eksikler gözüme çok takılıyor ama bir şey söyleyemiyorum, çekiniyorum. Evet detaylı temizliyor yerleri falan ama bazı şeyleri de hiç doğru düzgün yapamıyor, söylemek zorunda kalıyorum şunu da şöyle yapar mısınız, bunu da böyle yapar mısınız demek zorunda kalıyorum fakat ben istiyorum ki ben söylemeden o kendi akıl etsin ve yapsın. Mesela en son aynayı silmiş aynanın üstünde çizikler var, banyoyu aktararak temizlemiyor, bilmiyorum doğru olan bu mu, silip süpürüyor sadece, banyodaki yerdeki halıları kaldırıp yıkamıyor, perdeleri yıkamıyor. Ben çok şey mi istiyorum sizce, fikir verir misiniz lütfen?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya kızma ama bişey söyleyeceğim oda insan biz kendimiz yaparken çoğu yeri unutmuyor muyuz bence çokta fazla üstüne gitme evet parasının hakkını versin ama bu kadar minik yerlere takılma bence
Minik yerler? O minik yerler dediklerin pislik ve mikrop ama
Yani o kadar ince detay temizlik istiyorsan ya başka birini bul ya da temizlikçiyi değiştir gerçi gelende aynısını yapacak ayrıca ben hiç bir temizlikçi görmedim halı perde yıkayan
Halı dediğim banyo ayak kilimi makinaya atılıp yıkananlardan lavabo üstü temizlemek ince detay değil ki
Onları yıka demezsen yıkamaz ki lavabonun oralarınida söylersin o zaman
Yani ben mi komut vereceğim anlayamadım ya ne tuhaf:/
Biraz öyle maalesef
Temizlikçiye bence göstermen lazım ya bu işe yeni başladı ihtiyaç sahibi bir şekilde öğrenmek istiyordur ya da savsak diyor ya da kullanılan ürün yanlış kullanıyor yanlış yerde
Bahsettiğin şeylerin hepsi ekstra ücret haberin olsun. Temizlikçi ütü yapmaz , temizlikçi perde yıkamaz, temizlikçi halını yıkamaz haberin olsun hepsi ek ücrettir.
Haftalık alıyorum ve bu şekilde bir hizmet istiyorum baştan kabul ettiyse ekstra ücret derken 100.000 $ mı verelim anlayamadım
Haftalık alıyor olabilirsiniz ancak bahsettiğiniz konular normal temizlikçinin görevleri arasında yok ben bunu belirttim
Anlamadım lavaboa’nın kenarını silmek için ek ücret mi ödenmesi gerekiyormuş tuhaf
Lavabo kenarından bahsetmedim farkındaysan. Sen gelmiş diyorsun ki temizlikçi tuvalette ki halıyı yıkamıyor. Yıkaması gerekmiyor zaten evin için halılarını yıkamaya vermeyi düşünemeyecek halde misin?
Tuvalette ki kilimi alıp makinaya atmadan nasıl temizlik yapabılor :) halı değil kilim
Hanımefendi temizlikçi sizin köleniz değil temizlikçinin genel görevi evi süpürüp silmek, mutfağı toplamak evi toplamak budur standartı diğer her şeyi temizlikçi ile konuşur ona göre fiyat alırsınız. Standart temizlikçi ücreti de minimum 3 bin zaten haberiniz olsun diye söylüyorum
Kardeşim ben 4500 TL veriyorum diyorum senin algıların mı kapalı baştan da konuştum ayrıca detaylı temizlik istediğimi ayrıca lavabonun üstü de silinmiyor ayrıca banyo akıtılarak temizlenir silip süpürülmez sen neden zannediyorsun ya biz copten mi topluyoruz parayı millete niye bedava para verelim ki çalışacaklar tabii ki doğru düzgün
Hanımefendi bence algıları kapalı olan sizsiniz ben banyo temizlenmesi hakkında bir yorum yapmadım siz gelmiş diyorsunuz ki 4500 veriyorum perde yıkamıyor falan nornalde temizlikçinin görevi olmayan bir ton şeyi yazmışsınız şimdi de kendinizi üste çıkarmak için yok algıların mı kapalı falan diye ithamlarda bulunuyorsunuz önce insan olun siz.
Ne demek ya temizlikçinin görevi değil haftalık düzenli iş alacak aylık 20.000 TL kazanacak ama ben perdeyi yıkamam diyecek öyle mi o zaman hadi ordan gitsin anasının * kadar yolu var delirtme sen de beni bir çakarım ağzının ortasına yamulursun ha kes hadi yürü
Böyle bir insansın işte kendini belli ettin sizin gibi insanlar para kazanmasın mümkünse
Ya bir kaybol git ya hadi ya anasından babasından harçlık dilenen malınteki bana akıl vermiş
Harçlık mı? Güldürme lütfen tek kariyeri olan şahıs sen değilsin
Senin kariyerin olsaydı ekmek kazanmanın zor olduğunu bilirdin millete para dağıtmazdın aman onu yapmasın bunu yapmasın önemli değil her gün 4500 TL’yi veririm sorun değil demezdim mesela kusura bakma ben verdiğim paranın hizmetini almak istiyorum
Acıyorum senin gibi insanlara ya ben kendi kariyerimi kendim inşa etmiş birisiyim kolay para asla kazanmadım insanları bilmeden yargılayacak kadar sığ birisin kendi seviyende ki insanlarla konuş olur mu?
Tamam o zaman sen insanlara bedavadan para dağıtırsın demek ki sen çok zengin bir insansın senin çok fazla paran var bedava vermeyi seviyorsun
Bu cümleden bunu mu anladın? Sanırım gerçekten algıların kapalı daha fazla yanıt vermezsen sevinirim
Kardeşim sen kendi işini kurmuş bir insan olmuş olsaydın bir insan çalışan emek vererek para kazanmak gerektiğini en iyi insandır eğer senin bir çalışanın olmuş olsaydı bana tam anlamıyla hak verirdin
Ben bir yerde çalışan bir insansın kendi işini kurmakla falan akıllan yok senin buna adım kadar eminim
Tam 10 sene birden fazla şubesi ilan bie tütün mamülleri markası yönettim daha fazla kendini küçük düşürmeden yorum yapmayı bırakmalısın bence iyi geceler
isteyerek yapmıyor gibi ne de olasa haftaya gelicem zaten der gibi bence tatlı bir dille sohbet esnasında söyleyebilirsin sonuçta sen para veriyorsun o da işini yapmak zorunda 🙃
Bencede
Bence nasıl bir temizlik istediğinizi detaylarıyla anlatın belki o zaman doğrusunu yapar
Söyleyebilirsin. Kibarca söylüyorsan sorun olmaz
Kendin yap daha az üzülürsün
Değiştir