2 ay sonra nişanlanacağız evde de bir sürü koli var. Diyor ki oturacağımız eve sipariş ver eskide kaldı öyle çeyiz muhabbetleri diyor. Evde daha önceden alınmış şeyler var onları nasıl getireyim dedim sustu. Sizce nasıl ikna ederim
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çeyiz falan bencede çok saçma. Çeyizi verilecek para yerine evine eksik bir eşya al daha iyi. Onlar gerçekten çok eskide kaldı
Burada mesele sadece çeyiz değil, sizin evlilikten ve hazırlıktan ne anladığınız gibi görünüyor, sen bunu bir gelenek, emek ve hazırlık olarak görüyorsun o ise gereksiz eşya biriktirmek veya masraf olarak görüyor olabilir. İkna etmeye çalışmadan önce neden istemediğini anlamaya çalışmak daha doğru olur, ona çeyiz benim için şu anlamı taşıyor diye kendi duygunu anlatabilirsin aynı zamanda onun da kaygılarını dinleyip ortak bir yol bulabilirsiniz örneğin sadece gerçekten kullanılacak eşyaları almak, gereksiz olanları almamak gibi. Aslında amaç bir tarafın diğerini yenmesi değil, evlilik öncesi para, eşya ve aile beklentileri konusunda ortak karar verebilmek olmalı, bu konularda nişandan önce anlaşmak ilerideki tartışmaları azaltır.
İlk önce balayı alışverişi yapın. Jartiyer tanga alın o diğerlerini alır
Oturacağınız evde biri durup kargo mu karşılayacak
Çeyizin davul zurnayla çıkmayacak mı
Öyle şeyler istemiyor onu bende istemiyorum
Gerek yok o zaman arabayla taşınır aldıkların
Kargo hepsi yeni gibi gönder
konusarak