3. katta oturuyorum oturduğum evi almayı düşünüyorum binada asansör yok 50 basamak var evim büyük içi yapılı 10 yıllık bir bina çocuğum da olacak bebek arabası falan taşımak zor olur mu bu evin bulunduğu konum her yere yakın arabamız olmadığı için kolaylık sağlıyor fiyat olarak da 6 milyon ne yapmalıyım bilmiyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir yandan bebeği bir yandan bebek arabasını taşımak zor olur bence zorlar o merdiven olayı da 10 yıllık apartmana neden asansör koymamışlar ona takıldım
Onu bende bilmiyorum kiracı olarak oturuyorum evi kiralarken emlakçı 10 yıl diye ilana yazmış oradan biliyorum
İlginç olmuş. Kolaylıklar diliyorum
Emlakçı ilana bina yaşını yanlış yazmış olabilir mi kiralandın diye
İhtimali var tabii ama fotoğraflardan anlaşılır az çok. Özellikle apartman girişi, kapılar, merdiven korkulukları falan yapıldığı dönemi ele veriyor genelde
İnternettede 10 yıllık olabileceği yazıyor yapı malzemelerinden siz hangi şehirde yaşıyorsunuz
İstanbul'dayım
Ev fiyatları orada nasıl
Semte göre değişiyor ama genel olarak Türkiye'nin en pahalı emlak fiyatları Muğla, İstanbul, Çanakkale diye sıralanıyor ve bunun yanında Ankara ilk 10 içerisinde bile değil.
Sizin orası buradan daha pahalıdır o zaman
Kesinlikle pahalı. Yani Eryaman'ın emsali Kayaşehir tarafları diyebiliriz az çok. Kayaşehir'de 3+1 110-120 m² bir ev ortalama 8.5-9 vardır
Kiracı mısınız
Kirada oturuyorum diyebilirim
Kiracı olmakta zor sırf kiradan kurtulmak için ev almak istiyorum
Yani alabiliyorsanız ne mutlu. Kiracı olmak zor evet. Bendeki durum biraz daha farklı. Hem ev sahibi hem kiracıyım. İlk başta zorluyor ama sonradan enflasyon vs farkı yüzünden çok komik rakamlar ödemeye başlıyorsun sonlarda
Kiram 40 bin tl olacak asansör bile yok
Ankara 'nın eski zamanlarını bilir misin bilmiyorum da İstanbul'da Balgat veya Mamak benzeri bir ilçede 2 ay önce arkadaşım ev tuttu. 1+1 55m² 45000
Oralarda çok pahalı İstanbul’a gezmeye çok gelirdim
Güzel bir şehir ama oraya değer
Güzel kesinlikle şimdi doğruya doğru
3 kat 50 basamak iyi bence. Eğer konum dolayısıyla o paraya değiyorsa alınabilir.
Ankara etimesgutta eryamana çok yakın sıfır evler de var 10 milyon ona şu an paramız yetmez kirada oturuyoruz zaten
Ankara piyasasını hiç bilmiyorum ama sonuç olarka üst katta oturanların da çocuğu var. Yani bir şekilde hallediliyor o işler. Evini seviyorsan al derim.
Evimi seviyorum asansör olmamısı sorun olur mu onu düşünüyorum 1 yıldır da oturuyorum
Olmaz olmaz çok takılma.
Kaç metre kare bide kaç +1
3+1 130 metrekare
Hamilelik var hastalık var asansörsüz değmez
Bu ev alınmaz mı
Delimisin
Neden
Asansör yok 6 milyon ya nasıl olmaz ya
Ama Ankara’da ev fiyatları böyle çok pahalı
Etimesgutta yaşıyorum burada fiyatlar böyle Sincan diye bir ilçesi var 4,500 da alırsın
Peşin paran varsa ske ske satarlar daha iyi bi eve pazarlık yap
En ucuz ev 5,5 milyondan başlıyor
Dmden yaz çözüm buluruz
Eyvallah son mesajı burdan yazayım sana iyi şanslar sana peki diyorum 😎