AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Eyupte cırcır mahallesinde metroya ve tranvaya 5 dk yürüme mesafesinde 1+1 yüksek giriş yeni binada yeni daire 👍 kapalı otopark var. Satılık fiyatı 2 milyon kiralık olarak verebilirim 10 bin yani bu fiyatlar artık normal oldu.
Avcilar cok riskli bir bolge deprem bakimindan. Sakjn avcılardan ev kiralama. Hemde avcilar gibi bir yere 6kpara istiyorlar cibiliyetsizler. Baska yerden bak biraz arastir
Seçim sonucunu beklemeni tavsiye ederim. Oturduğun ev çok ucuz.
Kararlıysan tut. Bence uygun fiyat söyemişler
Seçim somrasında büyük bir enflasyon hareketi olacaktır fiyatlar iyice tırmanacsk diye öngörüyorum
Valla bende avcilarda ev bakıyordum 6k fiyatla ev yok diyebilirim eski binalara bile 7k diyorlar fiyatlar sacma sapan bir hal aldı,6k verecek birini daha bul adam akilli bir yerde otur avcilar sıkıntılı bayağı.
Avcilar için bence fazla. Avcilarin cogu yeri doldurma ve Allah korusun deprem olmasi halinde büyük felaket yasanabilir
İnsanlar deprem yüzünden İstanbul'dan kaçıyor, sen deprem açısından en riskli bölgeye mi taşınacaksın yahu?
o fiyata Haramidere de site içi evler var iyice abarttiniz kiraları 😂😂
1800e arnavutkoyde oturuyom aslinda ama muhit kotu pis cok guruktuku diye tadinmaknistedim. Ama karar veremedim para biriktirmek icin kalsam mi diye...
bence o fiyat çok iyi hiç yerinden çıkma aldığın maaş gider taşınma kira depozito Avcılar'da gurultulu kalabalık çoğu üniversiteli ama kira yüksek ben bile tek başına ev tutmak istiyorum zor işte bu kiralardan dolayı
Haklisin
iyi düşün bence
Ben ataşehir de oturuyorum 2 1 evde büyük 5000 veriyorum
1800 ev bulmuşsun kal doğuda bile en ucuz ev üç bin
daha iyisini bulamadysan mecbur verecen
Arnavutkoy de oturuyorum aslinda havalimaninin oradaki. 1800'e ama karar veremedim para biriktirmej icin kalsam mi yoksa tasinsam mi muhit pis ve gurultulu
keyfi olarak taşınmazdm ben avcılara. malum orası da pek elit bir yer sayılmaz
tam deprem bölgesi verılmez
1890e kaliyorum guzel bir evde ama muhit cok pis gurultulu ama para biriktirmek icin kalsam mi bilemedim
kal aslında bır tane oda arkadası bul kırayı bölüş
Verilmez bence , yeni mi ev?
Yeni gibi
Çok bence , o kadar vermeyin , daha İstanbul’a doğru gel
Arnavutkoy'de 1800e oturuyorum aslinda ev de gayet guzel. Muhit kotu pis cok gurultuku diye tasinmak istedim ama karar veremedim
Bence kal orada, taşınma , tekmi yaşıyorsun
Evet
O zaman hiç taşınma , işin uzak mı
Isim yakin. Isimin istannukun her yerine servisi var havalimani oldugu icin ama benimki 15 20 dk filan suruyor
Oğğ hiç kımıldama yerinden , gürültü olsada varoş olsada güzel , ben sık sık geçiyorum , aslında güzel de, çıkma ordan 😳 evin içini güzelleştir
Camlara yalitim bisileri takiyim ya. Di mi?
Evet çok kolay , contalar var , yalıtım malzemeleri falan , bulamazsan yaz bana
Cok Tesekkur ederim
Rica ederim , en azından ürün kodu vs söylerim ,
Mertgny84 Instagram yazabilirsin
Bence gayet uygun malum kiralar havalarda uçuşuyor
Verilir hayatım verilir
Avcılarda çok matah bir yer değil.
Biraz sosyalden ve gelenin gidenin oluyor ya da hiç bi şey olmasa bile biraz yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorsan sorun yaşarsın apartmandakilerle. Bunları da düşün
Senin hesabına geliyor mu
Çatı katı 1 1 e 6000 çok bee
Verilmez şikayet edin evin ruhsatı var mı
Evi yeni satin almislar bilmiyorum ki ruhsatini.
1800e kaliyorum guzel bir evde ama muhit cok pis gurultulu ama para biriktirmek icin kalsam mi bilemedim
1800 kal para biriktir seçim sonrasına bak bence
Haklisin
Fay hattı üstü
Metrobüse 20 dakika uzak.
Abi aile apartmanı dedin olau bitti bence olmaz
Verilmez. Arkadaş sokmazlar o eve
Esenyurt sitekere baktin mı?
Eve manita atacaksan sıkınti olur..
5 falan olsa süper ev eski mi?
Yeni ama sanirim mevcut evimde oturmaya karar verdim. 1800 lira. Muhiti kotu ama en azindan avcilara gore bir tik daha guvenli havalimaninin kradaki arnavutkoyde
Deprem bakimindan daha guvenli
1800 verdiğin yer daha iyi daha uygun onu yeni gördüm
Aa Arnavutköy de mi oturuyorsun sende bu fiyata birde Arnavutköy de oturmak güzel
Aynen uzmanlar Arnavutköy tarafı sağlam diyordu sanırım peki havalimanında mı çalışıyorsun sende
Evet
Bende havalimanında çalışıyorum güvenlik misin yoksa sende?
?
Eşyalı mı?
Evet, verilir.
verilir
5999 TL İstanbul’da olduğu için zaten
Hayır
Cok pahali
Çok yüksek
Verilir
Oha artık broo
Mükemmel
Çok para