Yazlık almak mı, yatırım yapmak mı? Eşimle birlikte yürüttüğümüz işimizden güzel kazanç elde ettik ve yaklaşık 20 milyon TL birikimimiz oldu. Eşim bu parayla bir yazlık almak istiyor. Ben ise bu parayı yatırımda değerlendirip çocuklarımızın geleceği için saklamamız gerektiğini düşünüyorum. İki kızımız var; biri 13 aylık, diğeri 3 yaşında. Açıkçası yazlık alma fikri bana hiç mantıklı gelmiyor. Yılda en fazla birkaç hafta kullanacağımız bir eve 15-20 milyon TL vermek bana israf gibi geliyor. Acaba ben mi fazla hesap yapıyorum, yoksa gerçekten yatırım yapmak daha doğru bir karar mı?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İmkanınız varsa yazlık alın bence. Yatırım yine yapılır
Walla yatırımı sevmiyorum kaçına kadar yasicaksin ki. Kullandığım seyelri alıyorum ben. Ha paran coksa al tabi elinde iki üç ev araba varsa al xocularina kalir
Yatırım tavsiyesi almak için bu site mi:D para gerçekten yanlış kişilerin elinde bu zeka seviyesi ile nasıl başardınız demeden edemiyorum
Devre mülk alın hastalarına dikkat edin zaten çalışan insan uzun süre tatil yapamıyor. Geri kalanı ile de ev alın
*Haftalarına* olacaktı. Hastalarına olmuş t9 ile
Konutlara yatırım yapın.
Gidin 4-5 daire alın, kızlarınız için hem güvence hem pasif gelir kaynağı almış olursunuz.
20 milyona da bir yazlık almak mantıklı değil...
Hayata bir kere geliyorum yiyip içemedikten sonra niye yaşıyorum, kocan haklı yazlık alın.
Kadın beyni boş harbi zaten yazlık denilen şey de yapı bina ev yatırım oluyor
Paranın hepsiyle yazlık almak zorunda mısınız? Yarısıyla yazlık alın diğer yarısıyla yatırım yapın. yazlik dediğin de değer kaybetmez zaten
Yazlık alıyorsan çocuklarına falan yatırım niyetine alman lazım
Yazlık almak bana saçma geliyor
Yazlık iyidir benimde sıradaki hedefim o
Ya bırakın bu yalan dolanı
En kötü şey bu eve para yatırmak
Ayy benim gibi zengin biri cikfi sonunda
Bütün zenginler burada
ev alın ev