Elimde 5 milyon liralık yatırım yapma veya mevduata koyma seçenekleri var... Hangisi daha mantıklı olur?
Herhangi bir şekilde yatırım yapmak mi? İşyeri açmak, al sat işine girmek veya çeşitli hisselere yatırım yapmak vb. Şeyler mi?
Yoksa mevduata koymak mi? Banka %27 faiz veriyor bu da her 42 günde bir 147.500 lira ediyor...
Herhangi bir şekilde yatırım yapmak mi? İşyeri açmak, al sat işine girmek veya çeşitli hisselere yatırım yapmak vb. Şeyler mi?
Yoksa mevduata koymak mi? Banka %27 faiz veriyor bu da her 42 günde bir 147.500 lira ediyor...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
3 aylık dolar kuru üzerinden mevduat yap. Mevduattan gelen parayla yatırım yap. 3 ay da bir bunu tekrarla. Ana paran hep kalsın mevduattan bir sürü yer almış olursun
Ana paraya mümkün olduğunca dokunmama yanlisiyim bende... Mantıklı bir yaklaşım senin önerinde cidden
Bir milyon liraya en düşük faiz 15 bin TL en yüksek 20 bin veriyor. Banka ile anlaşmana bağlı. 5 milyon TL sen sana aylık en az 100 bin gelir. Bak hep en azından hesaplıyorum. Dola kurundan da ek gelecek en az 250 bin 300 binin olur. 3 ayda bir arsa ve araba alabilirsin ama araba tavsiye etmem çok uçuk fiyatlar. Arsayı al çocuklarına, torunlarına yatırım.
Toprak mantıklı... Araç benim için değeri yok ya... Teneke parçasına o kadar para vermek ne kadar rahat olsa bile içimden gelmiyor... Ama toprak evet yatırımı hak eder sonuna kadar
Bu fikir benimde kafama yatmıştı geçtiğimiz Temmuz ayında arkadaşımla biz ortak 2 m koyduk kredi çektik ticarî aldık hem ticariden gelenle kar ediyoruz yatırdığımız parayla kredi ödeniyor aldığımız araçtan da kâr ettik. Kısacası Paranı iyi kullanirsan para parayı çekiyor.
Krediden kurtulsan iyice uçucan desene
Kesinlikle. Parayı mantıklı kullanmak lazım. Önce tâbi ki ana parayı korumak ve risk altına almamak önemli. Ekstra gelen parayla risk girmeye değer
Gelen gene gelicek nede olsa ana paraya mecbur kalmadıkça dokunmamak lazım bence
Şahsen ben ufaktan zemin hazirladigim için ana param yerinde kurduğum düzenden de kar edip zarara girmedim şimdi ikinci ticariyi almayı dusunuyoruz
Temkinli olmakta fayda var ne kadar kazanırsan kazan tedbiri elden bırakmamak lazım genede
Umarım güzel kazanırsin bro. Allah daha çok versin. Ben isterim güzel kazanın, güzel işler yapın. Ülke ekonomisinde kazanmak lazim
Aynen tedbir önemli hep derim. Ana parayı canın gibi koru fazla parayı ye gitsin. d
Aynen öyle yorumun kalite seviyesi de KV deki konsey gibi oldu saka bi yana agziniza sağlık
Hahaha gerçekten kaliteli bir sohbet oldu. Şu site de kaliteli sohbete hasret kalmışım arada yapalım böyle
Ciddi meselelere ciddi konuşmalar... Biraz kaliteli bir ortam olsun dimi
Soruya davet edeceğiniz insan varsa paylaşın onlarda gelsin kız erkek fark etmez
İyiydi valla ciğer kalmadı bende 😃
Benim için kız kısmı fark eder çünkü kız arkadaşım var. Onu da buraya davet etmem yani. Ne alaka değil mi? Başka da kimse ile bağlantım olmadığı için ben yalnız kurt mod
Boş verin kariyi kizi
Aynen öyle. Zaten buraya bir kız gelirse ben kaçarım işim olmaz. Erkek erkeğe sohbet ediyoruz
Allah için bir kızın yatırım tavsiyesi ne olabilir ki sizce? Hele ki klasik Moneyhunter kısmından sa
Valla ciğer kalmadi agalar
Benim kız anlar. Kafası zehir gibi ama dediğim gibi gerek yok. Vardır yine anlayanlar de Türkiye de golddigger çok
Nargile mi içiyorsun
Gülmekten ya
Onlar paradan değil... Paranın olduğu erkek kokusundan anlıyorlar... Kazı çalışmaları orada başlıyor işte
Ya bosverin sugarddayi golddiger lari
Aynen salla ağa kadınlar ikiye ayrılır. Kaliteli ve kalitesiz olarak. Bu ayrımı yapın hayatınız kolaylassin. d
Aynen reis
tabi faiz çok mantıklı geliyor ama çok pasif olur. Yatırım yaparsan kazandığın parayı hissedersin, kıymetini bilirsin, helal kazanmış olursun, parayı artırmanın derdini görürsün, zevkini tadarsın.
Yatırım önerin var mı peki? Kripto işine bulaştırma yeter 😁
araç al sat
lojistikte iyi iki tır alsan versen şoföre ama hemen amorti edemezsin parayı
Çok uzun vadeli ve devamlılık isteyen bir yol buda
öyle ama büyütürsen sağlam iş
şimdi 5 milyon çok ama tek işlik bir para birden fazla işe girsen daha iyi olur ama
Toprak yatırımı yapmak daha mantıklı olmaz mı mesela... Arazileri yavaş yavaş alıp oraları ektirip bictirsem çiftçilere ne yetistirirlerse artik
işin içinde olmazsan sıkıntı olur ve tohumlar gübreler. ok pahalı
Tırın da bakımı parçası tamiri sigortası falan o da az değil genede dimi
ama şöyle bir şey var ben kendimde yapmayı düşünüyorum bu sene az bi eksiğim var onu tamalayacağım yaza kadar. Lavanta dikeceğim tıbbi aromatik bitki. en iyi avantajı çorak toprak istiyor ve fazla bakım istemiyor. Gübre masrafın olmayacak ekipman masrafın olmayacak fidesini dikecekin ilk sene sulayacaksın ve tarlayı telle çevireceksin bu kadar
maalesef öyle en iyisi al sat ama ağzın iyi laf yapıyorsa yap o işi pasif kalma
Ilginc... Farklı bir yatırım şekli aslında fena değil cidden
-yağı güzel paraya gidiyor litresi kaliteye göre değişmekle beraber 75-150 euro gibi paralar konuşuluyor
Dikkate değer bir yatırım cidden... Yorumlar için teşekkürler... Yatırımında sana da bol şans
teşekkür ederim sanada. Aslında tabiki faiz garanti para ama ben biraz dini bakıyorum o yüzden seni yanıltmak istemem
Rüşvetin ve yetim malı yemenin dibini siyiranlar varken bence senin ki son derece normal bir yakalasim yani... 🙏
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!