Ev & Yaşam 4 gü Havuz temizliği nasıl yapılmalı, havuz suyu bakımı için neler şart? qüneşinsahibi Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Güncellemeler4 gü Süper soru 🖤 Havuz temizliği nasıl yapılmalı, havuz suyu bakımı için neler şart? Cevapla Havuz Soruları Bakım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 3 gü Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Klor katıp o şekilde bırakıyorlar gadası kimse suyu komple boşaltıp yeniden doldurmuyor 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 4 gü Ev & Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Benim cahillik şuralarda.. ben temizliği için komple suyu boşaltıp temiz su koyuyorlar sanıyordum 🙄 1 0 Yorumla
GözleriniKapat Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% 4 gü Uzman ekipler var bunun için. İlk seferinde google. a yazmıştım ve o ilk gelen firmayı arıyorum her yaz başında! 1 0 Yorumla
Alpgiray00 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 4 gü Onun kimyasalları var. Belirli oranlarda kulkanılması gerek. Ya da bu temizliği yapan şirketler varsa onları çağırman en mantıklısı 1 0 Yorumla
Robinson_Crusoe Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 4 gü O iş sertifikalı firmaların işi. Senin yapabileceğin bişi değil. 1 0 Yorumla
Obi_beyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 4 gü Ablacım klor ile temizleniyor su sudaki büyük görünür pislikler ise el süzgeçleri var onlar kullanılabilir. 0 0 Yorumla
muratdmrky Takip Et Xper 1 Yaş: 30 3 gü bu işi yapan firmalar var.Sadece klorla olmuyor.Ve klorunda belirli bir oranı var.Uzman bir firmayla çalışılmalıdır havuz temizliği hijyen açısından çok önemli çünkü 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 3 gü Farkli kimyasallar vs. Var klor vs. KullanimiPh in ayarlanimi dalga dümeni çok onun 0 0 Yorumla
kerem2NT Takip Et Yoda Yaş: 71 , eic 100% 4 gü Havuz temizliği için yapımcısından bilgi alın. Ekip çağırın. 0 0 Yorumla
KᴜRᴀʟꜱıᴢ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 4 gü Devirdaim şart ve filtre, arada ilaçlama arada su değişimi 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 4 gü Motor dairesinden ters yıkama, yüzeysel temizlik ve klor temizliği olmalı. 0 0 Yorumla
crazyboy09 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 91% 4 gü Operatorler var artık bu işi belgeyle yapan sen karışma sjsj 0 0 Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 4 gü Belirli kimyasallar ve temizlik robotu yeter. 0 0 Yorumla
Benikaalealma Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 4 gü Aritma sistemi kimyasallar yosun temizleyici tesisat 0 0 Yorumla
Sulfuric_Acid Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 4 gü Bilmiyorum havuzla ilgim yok havuzda yüzmem de zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 gü önce çökertme kimyasalı atılır, sonra dibe çöken yabancı maddeler vakumla süpürülür. en son da klor atılır, ertesi gün girilir 0 0 Yorumla
Emrrrrrtrd Takip Et Xper 5 Yaş: 36 4 gü İseyeceksin basit mikrop öldürücü yılan isirinca da iseyebilirsiniz her derde deva 0 0 Yorumla
Kenan1045 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 4 gü Profesyonelim uzmanım bu konuda kuzey egedeyseniz destek verebilirim 0 0 Yorumla
44mlty44 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 4 gü Kavga etmeyecek miyiz 😀 0 4 Yorumla qüneşinsahibi 4 gü Krizi fırsata cevrmek deyince de sn Yorumla 44mlty44 4 gü Nasılda anlamış uyanıklık dyıncede sen 😀 Yorumla qüneşinsahibi 4 gü 😛😛 Yorumla 44mlty44 4 gü Olsun olsun saf olmandan iyidir 😂 Yorumla
İnTikam_Vakti__ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 4 gü Zengin birinin olması lazım 😂 1 3 Yorumla Obi_beyyy 4 gü 😅😂😂 Yorumla İnTikam_Vakti__ 4 gü Yalansa yalan de 😂 Yorumla Obi_beyyy 4 gü Doğru kanka 😅😂 paylaşırız dimi dimi Yorumla
issizadamo Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 2 gü Puhauaua kimse havuz için yazmadığını biliyor 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 2 gü Ev & Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Havuzum olmadı ki hiç bilim 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% 4 gü Klor ve özel ilaç havuz sizinmi? 0 1 Yorumla Darbeli_Hilti 4 gü Senide görseydik Havuz başında boydan Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 4 gü Ev & Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Profesyonel destek alınmalı. 0 0 Yorumla
Uykututmuyo Takip Et Xper 5 Yaş: 18 4 gü Havuzumuz olduda temizliği kaldı havuz yok abla 1 2 Yorumla qüneşinsahibi 4 gü 😄😄😄 Yorumla Kenan1045 4 gü Benim uzmanlık alanım Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 4 gü Ev & Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Profesyonel destek 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 4 gü Ev & Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Klor dökülmeli 0 0 Yorumla
YiğitKaran Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 4 gü Bura neresi 0 1 Yorumla YiğitKaran 4 gü Haftada 1 suyu değiltir Yorumla
yagmuurdamla Takip Et Xper 6 Yaş: 22 4 gü Galiba klor 2 1 Yorumla Kenan1045 4 gü 10 civarında kimyasal kullanılır yüzme havuzunda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Klor katıp o şekilde bırakıyorlar gadası kimse suyu komple boşaltıp yeniden doldurmuyor
Benim cahillik şuralarda.. ben temizliği için komple suyu boşaltıp temiz su koyuyorlar sanıyordum 🙄
Uzman ekipler var bunun için. İlk seferinde google. a yazmıştım ve o ilk gelen firmayı arıyorum her yaz başında!
Onun kimyasalları var. Belirli oranlarda kulkanılması gerek. Ya da bu temizliği yapan şirketler varsa onları çağırman en mantıklısı
O iş sertifikalı firmaların işi. Senin yapabileceğin bişi değil.
Ablacım klor ile temizleniyor su sudaki büyük görünür pislikler ise el süzgeçleri var onlar kullanılabilir.
bu işi yapan firmalar var.
Sadece klorla olmuyor.
Ve klorunda belirli bir oranı var.
Uzman bir firmayla çalışılmalıdır havuz temizliği hijyen açısından çok önemli çünkü
Farkli kimyasallar vs. Var klor vs. Kullanimi
Ph in ayarlanimi dalga dümeni çok onun
Havuz temizliği için yapımcısından bilgi alın. Ekip çağırın.
Devirdaim şart ve filtre, arada ilaçlama arada su değişimi
Motor dairesinden ters yıkama, yüzeysel temizlik ve klor temizliği olmalı.
Operatorler var artık bu işi belgeyle yapan sen karışma sjsj
Belirli kimyasallar ve temizlik robotu yeter.
Aritma sistemi kimyasallar yosun temizleyici tesisat
Bilmiyorum havuzla ilgim yok havuzda yüzmem de zaten
önce çökertme kimyasalı atılır, sonra dibe çöken yabancı maddeler vakumla süpürülür.
en son da klor atılır, ertesi gün girilir
İseyeceksin basit mikrop öldürücü yılan isirinca da iseyebilirsiniz her derde deva
Profesyonelim uzmanım bu konuda kuzey egedeyseniz destek verebilirim
Kavga etmeyecek miyiz 😀
Krizi fırsata cevrmek deyince de sn
Nasılda anlamış uyanıklık dyıncede sen 😀
😛😛
Olsun olsun saf olmandan iyidir 😂
Zengin birinin olması lazım 😂
😅😂😂
Yalansa yalan de 😂
Doğru kanka 😅😂 paylaşırız dimi dimi
Puhauaua kimse havuz için yazmadığını biliyor
Havuzum olmadı ki hiç bilim