Ev & Yaşam 11 gü Evcil hayvan beslemek mi, yoksa süs bitkisi yetiştirmek mi senlik? SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 #SymrnaCityStyle Güncellemeler11 gü Cevaplar ve beğeniler için teşekkür ederim. Evcil hayvan beslemek mi, yoksa süs bitkisi yetiştirmek mi senlik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 10 gü Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her ikisinin de yeri ayrı gadası 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% 11 gü Ev & Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Bir hayvan beslemek evlat sahibi olmak gibi. Bir ömür yanında olmak büyük sorumluluk. Ben eskiden çok besledim ama zor iş. 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 11 gü Baştan iyi düşünmek lazım. Zor gerçekten. Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 11 gü Evcil hayvan beslemek bitki beslemekten kolay geliyor 😄 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 gü Bence süs bitkisi daha kolay süs bitkisi diyeyim. 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 gü Ev & Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı. Evcil hayvan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her ikisinin de yeri ayrı gadası
Bir hayvan beslemek evlat sahibi olmak gibi. Bir ömür yanında olmak büyük sorumluluk. Ben eskiden çok besledim ama zor iş.
Baştan iyi düşünmek lazım. Zor gerçekten.
Evcil hayvan beslemek bitki beslemekten kolay geliyor 😄
Bence süs bitkisi daha kolay süs bitkisi diyeyim.
Evcil hayvan tabi ki.
Evcil hayvan beslemek 🌸
İkiside tam bana göre
Süs bitkisi daha benlik
Süs bitgisi yeşlillik
İkiside olur
Evcil hayvan
İkşside değil
Evcil hayvan
Evcil hayvan
Sus bitkisu yaa