Ev & Yaşam 12 gü Evde yatağının yanında akvaryum olsun ister miydin? SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 #SymrnaCityStyle Güncellemeler12 gü Cevaplar ve beğeniler için teşekkürler. Evde yatağının yanında akvaryum olsun ister miydin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 12 gü Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Televizyon yanında olsun isterdim gadası 1 0 Yorumla
weturka721 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% 10 gü Yok olmasın gece uyurken hiçbir ses istemem birde yanlışlıkla kırarım ben onu ve öyle olursa üzülürüm 1 0 Yorumla
Gru_Gürültü Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 10 gü Çok deli yatıyorum. Kesin uyurken vurup kırarım onu. 😅 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 12 gü Evet isterdim ve var zaten çok hoşuma gidiyor dekoratif olarak. 1 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% 12 gü Yatağımın yanında değil de, evimde olsun isterim. Severim balıkları ve suyu. 1 0 Yorumla
poimai Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 10 gü Ben istemezdim motoru rahatsız ediyor bazen 1 0 Yorumla
lerooysane Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 11 gü İstemezdim balıklar benş mi seyretcek 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 12 gü Ev & Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Ula Var zaten 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle 12 gü Ne var içinde. Yorumla Gof34 12 gü Japon Yorumla SymrnaCityStyle 12 gü Cüce vatoz akvaryumu kurasım var. Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 12 gü Ev & Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Televizyon yanında olsun isterdim gadası
Yok olmasın gece uyurken hiçbir ses istemem birde yanlışlıkla kırarım ben onu ve öyle olursa üzülürüm
Çok deli yatıyorum. Kesin uyurken vurup kırarım onu. 😅
Evet isterdim ve var zaten çok hoşuma gidiyor dekoratif olarak.
Yatağımın yanında değil de, evimde olsun isterim. Severim balıkları ve suyu.
Ben istemezdim motoru rahatsız ediyor bazen
İstemezdim balıklar benş mi seyretcek
Akvaryum kadar saçma bişi yok
Olmasın baktıkça çişim gelir… 🙄
Ula Var zaten
Ne var içinde.
Japon
Cüce vatoz akvaryumu kurasım var.
Evet isterdim 🌸
Evet
hayır
Yok kırarım