Kes sesini şeref yoksunu alçak dinimizde çocukları istismar yok onu senin gibi şarlatanlar yapıp güya İslami kotuleyecejsiniz İslam bilime karşı olsaydı kuran kerimin ilk kelimesi oku olmaz di
Ya he tamam aynen öyle Müslüman bey takılın diyorum ya bak inan gram umrumda degil iyi uyuyorsunuz zaten oturup senle din tartışacağımı sanıyorsan cok yanılıyorsun ben geçtim o evreyi komik geliyor sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sağa sola bakmak namazı bozmuyor.
Çocuk yüzünden namaz bozulmaz ama sen yine de odağını bozmamaya calis
Allah kabul etsin kabul olur
Aaa açık olanda sen misin
Evet normalde açığım zaten
Dedim yoksa yanlışlıkla falan mı yükledin iki halinde güzelmiş Allah namazınıda kabul etsin 😄
Tesekue ederimm
Tekrar kılmanda fayda var allah kabul etsin
Çocuk o bişey olmaz tekrar kılaraın
Konu etiketinden haberi var mı
Vala yoktu 🥲
Namazi tekrarla bacim
Olsun ya kabul olmuştur bence odaklı kaldım
Allah kabul etsin
Bu arada saćlarına bayildim cok guzeller
Tesekur ederim
Niyet önemli niyet
Olur tabi ki, sadece namazın kalitesinden gider
Namazın bozulmul bence yenidrn kıl hankisi ise
Bu saatte ne misafiri
kaza kılabilirsin
Baştan başla
Allah yok boş ver
Neye dayanarak konuşuyorsun sen kimsin ki milletin inancına saygınlık yapıyorsun haddini bil
boş ver uğraşma onunla
Tamam Müslüman bey
Haddini bil kimsenin inancına saygısızlık yapma
21. Yy akıl bilim medeniyete dayanarak konuşuyorum hâla ortaçag masallarına inanacak kadar cahil kalmanız inanilmazzzzz gram umrumda degil inancın kral takılın kendi kendinize 9 yaş hurilerle ahgshagahsjagaga saygısızlık etmiyorum ayrica hagsajgaahajgshssj
Kes sesini şeref yoksunu alçak dinimizde çocukları istismar yok onu senin gibi şarlatanlar yapıp güya İslami kotuleyecejsiniz İslam bilime karşı olsaydı kuran kerimin ilk kelimesi oku olmaz di
Ya he tamam aynen öyle Müslüman bey takılın diyorum ya bak inan gram umrumda degil
iyi uyuyorsunuz zaten oturup senle din tartışacağımı sanıyorsan cok yanılıyorsun ben geçtim o evreyi komik geliyor sadece
Muhatap bile olamazsın sen benimle diliminin ayarı olsun dinime laf etmek senin haddin değil
Tamam
İslam cok farkli bir sey , ayrıca hristiyanlarda da ateistler de de kötüler var
Haklısın öyle zaten din kimseyi ahlaklı da yapmaz ahlaksız da. Herkesin dini kendine göre farklı zaten
Sen de çok güzelsin bu arada slayy
Tesekur ederim sen daha güzelsindir
🫶🫶