Ev & Yaşam 1 gü Evinizde en çok bozulan şey nedir? fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Kettle 😂 bu kaçıncı oldu saymadım, abartısız 10 üstüne kettle olmuştur cam, çelik, plastik, hepsi denendi. Yine de adaya veda etti en sonuncu...🥲 Güncellemeler1 gü Sağ sola kurcaladim şu an hayatı belirtileri veriyor 😂 Evinizde en çok bozulan şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 sa Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Buz dolabı 1 0 Yorumla
SAKİNkullanıcı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 22 sa Benim psikoloji bozuluyor 😄Tabi bir de sarj Makinesi 🔋 1 0 Yorumla
Təntənõviç Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 gü Moralim :( 1 11 Yorumla fıstıklı_kurabiye 1 gü Yenge nerde biraz eğlenin 🥹 Yorumla Təntənõviç 1 gü Bulaşıkları yıkatmak için beni arıyor ben de saklanıyom :( Yorumla fıstıklı_kurabiye 1 gü Yengem haklı, yengem ne derse yap Yorumla Təntənõviç 1 gü tamam abla 😂 Yorumla fıstıklı_kurabiye 1 gü 😂 yengeme saygılar 💖 Yorumla Təntənõviç 1 gü Kasma yav şakdlsaşdşljds Yorumla fıstıklı_kurabiye 1 gü Sus ben kalamiyorumm 🦦 Yorumla Təntənõviç 1 gü lkşsjdalksjadklsadkjl yorumları eğlenceli olan insanları ve saygısızlık yapmayanları arkadaş olarak görüyoruz. Sende arkadaşsın yani sıkıntı yok jsjs Yorumla fıstıklı_kurabiye 1 gü Biz zaten arkadaşız haha, relax ol benden yaana sıkıntı olursa da yazmaya da bilirsin 🙃 Yorumla Təntənõviç 1 gü Senden yana sıkıntı olacak olsa zaten yazmam fıstıklı kırrrabiye jsjsj Yorumla fıstıklı_kurabiye 1 gü Sağ ol enişte Yorumla
Olabilirxwqyx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 gü Çok yok ama televizyondan hiç anlamıyorum 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 gü Ev & Yaşam konusunda 806 cevap paylaştı. Uydu 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 gü Ev & Yaşam konusunda 522 cevap paylaştı. Çamaşır makineleri 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 gü Elektriğinde bir sorun vardır o kadar normal değil 0 0 Yorumla
Zippirik190116 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 gü Valla sanırım bu ara bozulan şey benim midem 🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Buz dolabı
Benim psikoloji bozuluyor 😄
Tabi bir de sarj Makinesi 🔋
Moralim :(
Yenge nerde biraz eğlenin 🥹
Bulaşıkları yıkatmak için beni arıyor ben de saklanıyom :(
Yengem haklı, yengem ne derse yap
tamam abla 😂
😂 yengeme saygılar 💖
Kasma yav şakdlsaşdşljds
Sus ben kalamiyorumm 🦦
lkşsjdalksjadklsadkjl yorumları eğlenceli olan insanları ve saygısızlık yapmayanları arkadaş olarak görüyoruz. Sende arkadaşsın yani sıkıntı yok jsjs
Biz zaten arkadaşız haha, relax ol benden yaana sıkıntı olursa da yazmaya da bilirsin 🙃
Senden yana sıkıntı olacak olsa zaten yazmam fıstıklı kırrrabiye jsjsj
Sağ ol enişte
Çok yok ama televizyondan hiç anlamıyorum
Uydu
Çamaşır makineleri
Banyonun lambası ve arıtıcı
Telefon sarj aleti :D
Banyonun lambası biktirdi
Blender çok bozuldu
Elektriğinde bir sorun vardır o kadar normal değil
Ampul fjdjd
Huzurum. Aile evi XKDJDJDJDJD