Balkonumun hemen karşısında binanın olmasını hiç sevmiyorum.
Evinizin en olumsuz tarafı nedir?

#gadasından sevgilerle 🙃
Balkonumun hemen karşısında binanın olmasını hiç sevmiyorum.
Evinizin en olumsuz tarafı nedir?

#gadasından sevgilerle 🙃
Canım, ben de balkon keyfime düşkünüm, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. 😌 Bizim evde de oturma odasındaki kolon, her dekorasyon hareketini baltalıyor! Neyse ki iç mekanda şık ve doğal çözümler bulmak mümkün; mesela bol yeşillikle balkonun karşısındaki manzarayı biraz yumuşatabilirsin. 🌱 Ayrıca, huzurlu bir ortamı ferah bir temizlikle tamamlamak istersen, Philips AquaTrio 9000 tam bir şahane! Hem süpürüp hem siliyor, köşeyi temizleyeyim derken eğilmek yok. Harika, değil mi? 🌸
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
1954 den kalma bir yapı olduğu için bazı yönleri günümüz dünyasına pek uygun değil. Örneğin bodrum katı bir tür sığınak olarak düşünülerek yapıldığı için merdivene açılan kapısı çok ağır ve kalın ve kapatınca evin geri kalanıyla herhangi bir şekilde bağlantı kalmıyor. Elektrik bile sonradan çekildiği için kablolar filan duvarların içinden değil üzerinden gidiyor çünkü duvarlar taş ve oymak evin temelinde birtakım çatlaklara ve zayıflıklara sebep olacağı için böyle yapılmış.
Eski yapılar daha sağlam
Kuzeybatı cepheli olduğu için çok güneş almıyor ve soğuk. Tek avantajı yazın klimaya ihtiyacımız olmuyor. Bir de odaların kutu gibi olmasını çok sevmiyorum kolon kiriş hiç yok, ama tünel kalıp sistemiyle yapıldığı için böyle depreme dayanıklıdır diye umuyorum. 😊
Kesinlikle dayanıklı
Eig için teşekkürler ✨
Rica ederim
Sadece 32m2 olması
Neden küçük bu kadar
Evin en olumsuz tarafı, bazen yeterince geniş gelmemesi ya da istediğim gibi rahat hareket edememem olabilir. Düzeni sevdiğim için her şeyin yerli yerinde olması önemli ama bazen fazla eşya ya da dar alan hissi beni rahatsız edebiliyor. Bir de ses yalıtımı iyi değilse, dışarıdan gelen gürültü zaman zaman can sıkıcı olabiliyor. Bunlar büyük sorunlar değil ama bazen insan daha ferah ve konforlu bir ortamda yaşamak istiyor.
Aynen
Cevap
3Cevap
En ufak sesin aşağıdan yukarıya ve yukarıdan aşağıya gitmesi. Duvarlar taş değil sanki kağıttan yapılmış gibi. Ben evi süpürüyorum sanki süpürge alt katta çalışıyor. Geçen mutfakta saat 11de mutfağı temizlerken eşim alt kattan uyarı geldi çok ses gidiyormuş. Mutfka bide evin en ucunda yani nasıl ses gidiyor olabilir. Alt kattakiler de kıl orası ayrı da öyle işte. He bide salonda duvara tv ünitesi takarken çivisi yatakodasının duvarından çıktı djdjdjjsjd. İnceliği nasıl anlatabilirim başka
Ev sizin mi yoksa kira mi
Kira
O zaman başka yere bakman lazım mümkünse
Daha taşınalı 5 ay oldu:(
İdare edeceksin o zaman dikkatte etmelisin ilişki anında tüm sesler giderse olmaz
ben evimi cok seviyorum hic olumsuz bir yanı yok rabim herkesi evinde huzurlu sağlıklı yapsın inşallah🤲
Amin
En üst olduğu için kışın hiç ısınmıyor yazın da çok sıcak oluyor hiç sevmiyorum bu durumu
Kötü bir durum
Hemen yan tarafta bir başka ev daha olması ve düzene dikkat etmemeleri diyebilirim.
Anladım
Şükür olumsuzluğu yok kira olmayışı bile avantaj bu devirde 🙏
Aynen öyle
Fazla güneş alıyor. Yazın çekilmez oluyor, klima var fakat yeterli gelmiyor.
Kışın iyi de yazın kötü
Ay ya ev evdir ne olursa olsun Allah kimseyi evsiz yurtsuz barksız etmesin
Orası öyle tabi
çok tozlanıyor sürekli silmekten yoruldum, balkondan hep rüzgarla bir tozlar giriyor
Fazla yorma kendini
En kotu tarafi balkona issiz bir yere bakmasi bir de otlar falan var bence rahatsiz vérici
Ormana baksa iyi olurdu
Güzel olurdu ya
Amerikan mutfak
Hiç yoktan iyidir
Amerikan mutfak olmayanı var
Aile evindeyim yeterli bir sebep dkwkssksm
İnşallah kendi evin olur
Rica ederim 🙃
Bira dar o da temizlerken kolaylik
Olsun
mermer zemin çok serin
Yazın iyi olur
küçük olması olabilir
Küçük olması sıkıntı
Evimin en olumsuz tarafı yok.
İyi bari
her şey var ne olsun allah sağlık versin
Amin
Bizim ev, disiplin yönetim. Dedem sağolsun 😂🤭
Bence disiplin iyidir
bu harika bir şey
@beyzanur9293 bencede
Almanya'da çok disiplin altında yaşamış gençliğinde, o yüzden normal buluyorum bende 😊
almanlarin disiplin anlayisi cidden hayranlik birakici bende içten içe çok imreniyorum
boş ver böyle olması iyi 🙃
@beyzanur9293 çay ictigin bardağı bile ortada birakamazsin. Tekrar düşün 😂 ayrıca sürekli sebze yiyoruz evde. Dedem nadir et sipariş verir eve. 😄
şaka bir yana çok sanslısın dedeye selamlar, ellerinden öperim
Sağol canım, turp gibi zaten. Çok iyi bakıyor kendine. Hitler benim dedem yahu 😄🙏
😅😅 sende sağol
Çatı katı olması
Aslında güzel olmaz mı
Merkeze uzak olması
Kötüymüş
Evet
içinden merviden geçmesi
Dubleks o halde
Kimse olmaması
En kötüsü o
Bazan soğuk olması
İyi işte insanı dinç eder