Çok iğrenç bir evde oturuyoruz 15 kira veriyoruz ve çok kötü utanıyorum napıcam ailemle yaşıyorum
11 gü
Çok iğrenç bir evde oturuyoruz 15 kira veriyoruz ve çok kötü utanıyorum napıcam ailemle yaşıyorum
Evin, senin değerini belirlemez. Arkadaşların seni gerçekten seviyorsa evin için değil, sen olduğun için yanındadır. İstersen şimdilik dışarıda buluşursun, bunda utanılacak bir şey yok. 🌿🙂
Liseden beri tanışıyoruz şu an 20 yaşındayım bir kez bile evime çağırmadım. İstemem var o zamanda çağırmak istemiyorum ama çok üzülürüm gelmezlerse bu yüzden taşınalım diyorum anneme o da ne kadar gösteriş meraklısısın dedi halbuki düzgün bir eve taşınalım istedim
Bence bu gösteriş değil. İnsan arkadaşlarını rahatça çağırabileceği bir ev istemesi çok normal. Ama seni gerçekten seven insanlar evine değil, sana gelir. Evin konusunda seni yargılayacak olursa, o da onun ayıbı olsun.
Asla yargılamazlar ya ama anlamıyorsunuz gerçekten ben utanmak istemiyorum düzgün evim olsun istiyorum ev çok kötü eski ve rutubetli yani ne bilim kimse halime acısın istemiyorum
Seni anlıyorum ama hayat işte... Keşke senin için yapabileceğim bir şeyler olsaydı. Umarım her şey gönlünce olur. 🥺🤍✨
Cevap
5Cevap
kimse mükemmel değil. kimsenin evi de mükemmel değil. takılma bu kadar herkesin şartları ortada.
Seni anlıyorum ama merak etme bu tür şeyler senin değerini aşşağıya çekmez bazen yapabilcek bir şey yoktur. Çok, kafana takma ve bence arkadaşlarını davet et ben buyum demek sana bir şey katar korkma
Herkes lüks bir hayat yaşamak zorunda değil
Lüks bir hayat istemedim adam gibi bir hayatım olsun istedim
Fark etmiyor Herkesin hayatı Birliği sonuçta
Utanma kabullen
Nesi varki
Eski ve çirkin
Ailemle yaşıyorum yazmışım okuman yokmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?