Bolu abi ya net. İstediğin bütün gezmelik ve pikniklik yerlere arabayla 15 dk. Sosyal yönünü bilmem ama aşırı büyük şehir değil. Ayrıca yere çöp atmak da yasak. Resmen hayalimdeki dünya.
Kalmıyorum ama bir arkadaşım var oradan tanıdığım onun dışında oraya çok yakın olan Afyon ilçesi Dinarda askerlik yapmıştım Ispartaya sık gider gelirdim. Sakin ve çokta pahalı olmayan bir ilimiz üniversitesi de güzel.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Antalya.
Bolu abi ya net. İstediğin bütün gezmelik ve pikniklik yerlere arabayla 15 dk. Sosyal yönünü bilmem ama aşırı büyük şehir değil. Ayrıca yere çöp atmak da yasak. Resmen hayalimdeki dünya.
Fiyat uygun olacaksa antalya ve muğla da olur
Antalya kesinlikle 6 ay öncesine kadar orada 1.5 yıl kadar yaşadım çok fazla şehir gezdim Antalya türkiyenin en güzel şehri benim gözümde
Marmara bölgesinde bir il olurdu, veya Antalya'da eklenebilir
İstanbul Ankara eskisehir kocaeli bursa yalova bu cografyalari seviyorum bilecik Afyon Kütahya sevmekten ziyade cevrem var elimin altinds illerr
Bildigim sehirler arasinda canakkale, İzmir (belli yerleri), eskisehir, mugla basi ceker.
İstanbul Silivri gümüşyaka olurdu
orada bulundum bir müddet çokda güzel yerdi
Kalabalıktan uzak, küçük bir sahil kasabası.
Türkiye dışında heryer yeter ki Türkiye dışında olsun
Ankara ya da Çankırı mis gibi
Ankara düşünüyorum bende
Araştırdın mı peki hangi semtte oturmayı düşünüyorsun
Bakılır ona
Bizim bir ev Pursaklar‘da var gayet sessiz sakin geliyor bana ama kendim de Çankırı’da kalıyorum orası daha iyi ☺️
Ankara Çankırı evet herkes burayı öb
Vüyor
İstanbul a çok alıştım.
kocaeli ve sakarya
Bunun için her yerini gezmem lazım
İzmir’de tek başıma yaşıyorum
Sakarya'dan tutardım
Guvenli sehir tunceli sadece kadinlara
İzmir Tepecik
eskişehir mi güvenliymiş :D hahaha
Isparta
Ispartadamı kalıyrousn
Ispartada iyi aslında da çok uzak ya
Kalmıyorum ama bir arkadaşım var oradan tanıdığım onun dışında oraya çok yakın olan Afyon ilçesi Dinarda askerlik yapmıştım Ispartaya sık gider gelirdim.
Sakin ve çokta pahalı olmayan bir ilimiz üniversitesi de güzel.
Ankara mi güvenli hahshahah
Ner Antalya olurdu
Diyarbakır
Ankara en iyisi
Yaşın kaç
İzmir ya da antalya
İzmir
Urla
Muğla
Eskişehir aynen
İzmir tabii
İzmir