Ev & Yaşam 7 gü Yorganları atabildiniz mi? CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Haziran geliyor hâlâ yorganla uyuyorum. Gündüz sıcak ama geceler serin henüz.. Yorganları atabildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 7 gü Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. atmadım alışkanlık 1 0 Yorumla
aaydaalabuladaaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 7 gü Kısa kollu uyuyorum da kısa kollu uyuyup yorgana sarılmayı seviyorum hem sıcağı hem soğuğu aynı anda yaşamak güzel oluyor 😂 2 0 Yorumla
Liyann Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 6 gü Bende üşüyorum ya senin gibi , havalar da malum hangi derece olacağını onlar da bilmiyor. O yüzden battaniye kullanıyorum hala 1 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 7 gü Henüz değil Karadeniz’de yayladayım hava buz gibi 1 0 Yorumla
REİS_52 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 7 gü Yok be ya atamadık ki soğuk oluyor hala üşüyorum bile yalnız yatıyorum beni ısıtacak kimse de yok o yüzden atamıyorum yorganı 1 0 Yorumla
Edelweiß Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 7 gü Yok gece dediğiniz gibi serin olabiliyor ki bu yüzden nispeten daha ince bir battaniye kullanıyorum. 1 0 Yorumla
3316Hayrettin Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 7 gü Battaniye kullanıyorum ama vantilatör açık. Gece soguk oluyor ozaman belki 1 0 Yorumla
Sıkıştır Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 7 gü Klimayı açıp yorganın altında uyumak daha keyifli 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 7 gü Ev & Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Kurban Bayramı için memleketime geldim ve Marmara'dan çok soğuk Karadeniz 0 0 Yorumla
enjoythelaw Takip Et Xper 5 Yaş: 22 7 gü Ben yorganlayım ya bi ağırlık olmazsa üstümde uyuyamıyorum üşüyorum 2 0 Yorumla
papatyam_12 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 7 gü Yok hala öyle yatıyorum gece biraz serin hala 2 0 Yorumla
m Zemherinaz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 7 gü Evet attım ama pişman da oldum geceleri üşüyorum 2 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 7 gü Battaniye ile yatıyorum, hâlâ benimleler. 2 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 7 gü Ev & Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Atalı aylar yıllar oluyor 1 0 Yorumla
_Huzur_Pinari Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 7 gü Kalın yorgan değil pike kullanıyorum 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 7 gü Attım attım üzerimde ince pike var şu an 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 7 gü Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok henüz atamadık yaz gelmedi 1 0 Yorumla
Kursatb10 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 7 gü Dün hatay 35 dereceydi Şu an yagmur yagiyor. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 2 gü Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Battaniye yeterli 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
atmadım alışkanlık
Kısa kollu uyuyorum da kısa kollu uyuyup yorgana sarılmayı seviyorum hem sıcağı hem soğuğu aynı anda yaşamak güzel oluyor 😂
Bende üşüyorum ya senin gibi , havalar da malum hangi derece olacağını onlar da bilmiyor. O yüzden battaniye kullanıyorum hala
Henüz değil Karadeniz’de yayladayım hava buz gibi
Yok be ya atamadık ki soğuk oluyor hala üşüyorum bile yalnız yatıyorum beni ısıtacak kimse de yok o yüzden atamıyorum yorganı
Yok gece dediğiniz gibi serin olabiliyor ki bu yüzden nispeten daha ince bir battaniye kullanıyorum.
Battaniye kullanıyorum ama vantilatör açık. Gece soguk oluyor ozaman belki
Klimayı açıp yorganın altında uyumak daha keyifli
Kurban Bayramı için memleketime geldim ve Marmara'dan çok soğuk Karadeniz
Ben yorganlayım ya bi ağırlık olmazsa üstümde uyuyamıyorum üşüyorum
Geceleri serin atamadım henüz
Yok hala öyle yatıyorum gece biraz serin hala
Yok daha hava soğuk oluyor
Evet attım ama pişman da oldum geceleri üşüyorum
Battaniye ile yatıyorum, hâlâ benimleler.
Hiç yorganla yatmadım
hayır ben de atamadım henüz
Yorganin altindayken bunu okumam 😀
Atalı aylar yıllar oluyor
Kalın yorgan değil pike kullanıyorum
Attım attım üzerimde ince pike var şu an
Atamadım, hala yorgunum.
Yok henüz atamadık yaz gelmedi
Atamadık gitti ama Yeter ya
Hep hep yorgan ile uyurum, alışkanlık.
Klima açık şu an oda 27 derece…
Ben şu an yorganla uyuyorum balkon da
Dün hatay 35 dereceydi Şu an yagmur yagiyor.
henüz degil gece Ankara soguk
Battaniye yeterli
Ağustosta bile yorganla uyuma sevgim vardır
Hayır
hayır hala yorgan :D
Hayır soğuk hala ya
Adana bile serin
Mümkün değil bu gidişle
Hala atamadık ama 2 güne atarız
Attım gitti
Atamadık ya
Hayırrr