Takılı kaldığın, keşke şöyle olsaydı vs. dediğin biri var mı yoksa giden herkesten sende tamamen gittin mi? 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben gidenleri umursamıyorum.. kim gitmiş kim kalmış benim için önemli değil ben sadece hayatımda olan değer verdiğim insanlara odaklanıyorum her zaman
Gitmem gerektiğini hissettiğim andan kalmam için çaba sarf etmem.. herkesin net bir şekilde kafasında bitirdiği bir an vardır çünkü,, ve geridönüşü olmaz
Cevap
5Cevap
Kimse de takılı kalmam gidenden giderim onumu bekleyeceğim hiç işim olmaz sanki bulunmaz hint kumaşı giden.
Obsesif biriyim birini hayatıma kolay alıp zor ayrılıyorum ama bu soruya hagır diyorum artık geçmişimde o kadar önemsediğim biri kalmadı.
Var maalesef ve bunu kendime ben yapıyorum kişi ile hiçbir iletisimim yok ama arada kendimi durduramayıp ne yapıyor ne ediyor diye bakıyorum.
Zerre umrumda değil ben kendime gidebilmek istiyorum
Hiç kimsenin aklında kalmadım, akılda kalacak şekilde gitmedim. Aklımdakilerden de sayelerinde kurtuldum.
Benden giden defolup gidebilir
Gidene dur demedim, demem de...
Daha yeni nişanlandığını duydum. Ölüm gibiydi ama ölmedim. Benden gidenin cehennemin dibine kadar yolu var. Bunu da atlatacağım Allahın izniyle...
İlk kırıldığımda gidemedim sonrakiler de sürekli gittim
Bir kişi var... onunla konuşmak herkesi yok ediyordu..
@Wigero ayna kullan, beyin de varsa
Gidebildim kendime döndüm
Gideli çok oldu
Küt diye giderim
Kimse yok aklımda
Hayır ben kalıyorum
Evet 🙄
Cok iyi giderim
Ne yazık ki hepsini ben bıraktım
Canları cehenneme
Gidemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?