Abi ilaç sıkıyoruz sıkıyoruz bitmiyorlar, evi ateşe versem olur mu
10 gü
Evi ateşe vermek biraz ağır kaçar, ondan önce başka şeyler dene. Jel türü yemler işe yarar, mesela hamamböceği jeli, bunu dolapların içine, petek kenarlarına, süpürgelik diplerine sık, böcekler yiyip yuvaya götürsün. Ayrıca borik asit tozunu şekerle karıştırıp nemli bölgelere serp. Tüm çatlakları silikonla kapat, su ve yiyecek kırıntısı bırakma. Eğer komşulardan geliyorsa kanalizasyon ızgaralarını da kontrol ettir. Profesyonel ilaçlama şart diyorsan, bir firma çağır. Ama her gördüğünde sprey sıkmak işe yaramaz, onlar dirençli oluyor. Sabırlı ol, bu iş uzun soluklu.
Ciktiklari yeri bulamamissiniz demektir. Mutfak dolabinin alti banyo dolabi in alti kapi pervazlarinin ici buralari 6 ay kaliciligi olan kopuk ilaclar var onlarla ilaclamalisiniz bide banyo ve tuvaletin camlari aciksa ordan da gelebilir disnkapinin altindan bile gelebilirler lavabolarin icinden klozetlerin su akan yerlerinin on kisimlarinin icinde heryerde kumelenmis olabilirler heryere sıkın. Orta yerlere degil koselere kapi esikleirnin koselerine vs mecburi gecis guzergahlarina hep sıkin
Ya sorma evi taşıdım yeni eve de gelmişler oe ler 😂
nasil
Eşyalarla beraber böcekler yeni evime gelmiş 🥴🥴
Naptin
Her yeri ilaçladım gene ölmediler 😂😂😂 bu kez inlerine giricem sipariş verdim ilacı jdjdjd
jel al birtanesi o jeli yerse hemen ölmeden yuvaya donuyor sonra orada ölüyor diger hamam bocekleri onun ölüsünü yiyip onlar da zehirleniyor ve ölüyor soyu sopu kuruyor
bırak ev artık onların kaç sadece
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?