Ev & Yaşam 15 gü Bugünlük temizlik bu kadar yeter mi sizce, daha ne yapmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Birkaç odayı süpürdüm fırçayla, bulaşıkları yıkadım, lavaboya su döktüm çekbazladım, eşyaları yerlerine koydum, dizdim, yeter mi bugünlük? Bugünlük temizlik bu kadar yeter mi sizce, daha ne yapmalı? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 15 gü Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. yeter. 1 0 Yorumla
guluvermek Takip Et Xper 6 Yaş: 66 , eic 100% 15 gü Tamam, yap kahve de içelim. 0 10 Yorumla guluvermek 15 gü Dermişim. Yorumla Soran 15 gü İşine bak amca Yorumla guluvermek 15 gü Ne var. Bir espri yaptım. Zoruna mı gitti. Aynı ortamda yazı yazıyoruz. O zaman yaptığın işten millete ne. Terbiyesiz. Amcaymış. Sen gelmiycen bu yaşa değil mi. Yorumla Soran 15 gü Ay dayı ne diyisun Allah aşkına Yorumla guluvermek 15 gü Ya. Git işine. Bu kadar şakayı kaldıramıyorsan ne arıyorsun burada. Nerden dayın oluyorum senin. Tabirlere bak kro. Yorumla Soran 15 gü Hahahahhaah Yorumla Soran 15 gü Eyvallah kendine iyi bak Yorumla guluvermek 15 gü Sen de kendine iyi bak. Sadece espriydi yani. Boşuna tersledin. Hiç cevap yazmasaydın, yazdığımla kalmış olurdum. Yorumla Soran 15 gü Valla özür dilerim hahs Yorumla guluvermek 15 gü Rica ederim. 🌹💐🌹 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 15 gü Ev & Yaşam konusunda 607 cevap paylaştı. Yeter şimdi dinlen 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 15 gü 😀 hani kahvem 0 7 Yorumla Soran 15 gü İşine bak Yorumla Cevap sahibi 15 gü 🤷🏾♂️ yahu bu ne terlik Yorumla Cevap sahibi 15 gü Ne alaka Yorumla Soran 15 gü İşine gücüne bak Yorumla Cevap sahibi 15 gü Niye böylesin Yorumla Soran 15 gü Ben böyleyim kabul eden etsin Yorumla guluvermek 15 gü Menopoz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yeter.
Tamam, yap kahve de içelim.
Dermişim.
İşine bak amca
Ne var. Bir espri yaptım. Zoruna mı gitti. Aynı ortamda yazı yazıyoruz. O zaman yaptığın işten millete ne. Terbiyesiz. Amcaymış. Sen gelmiycen bu yaşa değil mi.
Ay dayı ne diyisun Allah aşkına
Ya. Git işine. Bu kadar şakayı kaldıramıyorsan ne arıyorsun burada. Nerden dayın oluyorum senin. Tabirlere bak kro.
Hahahahhaah
Eyvallah kendine iyi bak
Sen de kendine iyi bak. Sadece espriydi yani. Boşuna tersledin. Hiç cevap yazmasaydın, yazdığımla kalmış olurdum.
Valla özür dilerim hahs
Rica ederim. 🌹💐🌹
Yeter şimdi dinlen
Yeterli
😀 hani kahvem
İşine bak
🤷🏾♂️ yahu bu ne terlik
Ne alaka
İşine gücüne bak
Niye böylesin
Ben böyleyim kabul eden etsin
Menopoz